Η μεγαλύτερη ποικιλία σε Στολές , Επαγγελματική Ένδυση και Ρούχα Εργασίας ( Ποδιες, Παντελόνια, Παπούτσια, Σκούφους, Τζάκετ, Γιλέκα, κ.α.) Η μεγαλύτερη ποικιλία σε Στολές , Επαγγελματική Ένδυση και Ρούχα Εργασίας ( Ποδιες, Παντελόνια, Παπούτσια, Σκούφους, Τζάκετ, Γιλέκα, κ.α.)

Ενημέρωση

Κεντρικό Κατάστημα
Πειραιώς 24 & ΒΟΥΛΓΑΡΗ 1, 10437, Ομόνοια, Αθήνα

TΗΛ: 210-5226019
210-5226022
210-5227602
210-5243355
FAX: 210-5249578
E: protoporos@otenet.gr
Ώρες Καταστήματος
Δευ./Τετ. 8:30πμ - 5μμ
Τρι./Πεμ./Παρ. 8:30πμ - 6μμ
Σαβ. 9πμ - 2μμ

Αποστολή Παραγγελίας

1. Με την Μεταφορική Εταιρία της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων εκτελούνται σε όλη την Ελλάδα από την εταιρεία ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, οι παραδόσεις εξετάζονται μεμονωμένα σε συννενόηση με τους πελάτες.

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης εξοφλεί την αγορά του στη μεταφορική εταιρία και επιβαρύνεται μόνο τα έξοδα μεταφοράς. Το κόστος των μεταφορικών σε όλη την Ελλάδα για δέματα μέχρι 3kg ανέρχεται στα 6€. Στις περιπτώσεις που η συσκευασία διαφοροποιείται από το σύνηθες, αλλάζει το τιμολόγιο και ακολουθεί ξεχωριστά ενημέρωση σχετικά με το κόστος των μεταφορικών.

2. Παραλαβή από το Κατάστημα ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ - Αθήνα

Ο πελάτης έχει την επιλογή να ολοκληρώσει online την παραγγελία του και να την παραλάβει ο ίδιος από το φυσικό κατάστημα. Όταν ολοκληρώσει τις αγορές του και βρίσκεται στο ΤΑΜΕΙΟ, στο πεδίο 3 "Τρόπος Αποστολής" έχει τη δυνατότητα να επιλέξει "Παραλαβή από το Κατάστημα". Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει εντός πέντε (5) ημερών να εμφανιστεί στο φυσικό κατάστημα ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ, που βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Πειραιως 24 & ΒΟΥΛΓΑΡΗ 1, 10437, Ομονοια,, ώστε να εξοφλήσει και να παραλάβει την παραγγελία του. Εάν δεν εμφανιστεί στο παραπάνω διάστημα, η παραγγελία ακυρώνεται χωρίς άλλη ενημέρωση.Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα μεταφοράς.

3. Μεταφορική Εταιρία της Επιλογής σας

Μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προιόντα μας με μεταφορική εταιρεία δικής σας επιλογής, που θα μας υποδείξετε μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εσείς απλά επιλέξτε από τον τρόπο αποστολής την επιλογή 'Αποστολή με Μεταφορική εταιρεία επιλογής μου' και θα οργανώσουμε την αποστολή της αγοράς σας, με ασφάλεια και ταχύτητα.ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ Κ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΟΛΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Μεγάλη Ποικιλία σε Στολές, Φόρμες, Ρούχα Εργασίας όπως Ποδιες, Μπλούζες, Σακάκια, Ποδιές, Παντελόνια, Παπούτσια, Σκούφους, Τζάκετ, Γιλέκα, κ.α.
Οι αναγραφόμενες τιμές των πρoιόντων, περιλαμβάνουν ΦΠΑ.