Η μεγαλύτερη ποικιλία σε Στολές , Επαγγελματική Ένδυση και Ρούχα Εργασίας ( Ποδιες, Παντελόνια, Παπούτσια, Σκούφους, Τζάκετ, Γιλέκα, κ.α.) Η μεγαλύτερη ποικιλία σε Στολές , Επαγγελματική Ένδυση και Ρούχα Εργασίας ( Ποδιες, Παντελόνια, Παπούτσια, Σκούφους, Τζάκετ, Γιλέκα, κ.α.)

Ενημέρωση

Κεντρικό Κατάστημα
Πειραιώς 24 & ΒΟΥΛΓΑΡΗ 1, 10437, Ομόνοια, Αθήνα

TΗΛ: 210-5226019
210-5226022
210-5227602
210-5243355
FAX: 210-5249578
E: protoporos@otenet.gr
Ώρες Καταστήματος
Δευ./Τετ. 8:30πμ - 5μμ
Τρι./Πεμ./Παρ. 8:30πμ - 6μμ
Σαβ. 9πμ - 2μμ

Τύπωμα/Κέντημα Ρούχων Εργασίας

Μπορούμε να μετατρέψουμε, όλα τα ρούχα που πουλάμε στον ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ σε αποκλειστικά δικά σας ρούχα με την επωνυμία σας, κάνοντας την ένδυση επιχειρηματικό εργαλείο!

Εσείς, απλά, μας δίνετε το λογότυπο της εταιρίας σας, ή το προσωπικό σας λογότυπο ή το σχέδιο που επιθυμείτε, κι εμείς θα το κεντήσουμε ή θα το τυπώσουμε στα ρούχα σας σε μεγέθη και επιλογές που επιθυμείτε .

ΚΕΝΤΗΜΑ

Όσο αφορά το κέντημα το κόστος έχει να κάνει με το μέγεθος του σήματος και την πυκνότητα των βελονιών, δεν μας απασχολεί το πόσα χρώματα έχει το σήμα .

Πρώτα πρέπει να βγάλουμε το κεντητικό πρόγραμμα που η τιμή του κυμαίνεται από 35,00 έως και τα 50,00 ευρώ ανάλογα με την πολυπλοκότητα του. Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις που δεν χρειάζεται να βγάλουμε πρόγραμμα και χρησιμοποιούμε κάποιες ήδη υπάρχουσες γραμματοσειρές. Το κάθε πρόγραμμα έχει δυνατότητα αυξομείωσης έως 10% , που σημαίνει ότι αν θέλουμε να κεντήσουμε για παράδειγμα στο στήθος και την πλάτη ενός ενδύματος, θα πρέπει να βγάλουμε 2 προγράμματα.

Ενδεικτικά κάποιες τιμές για κεντήματα είναι :

κέντημα στήθος (7-9 cm) από 1,40-3,00 ευρώ.

κέντημα πλάτη (20-30 cm) 2,50 ευρώ - 6,00 ευρώ .

* Στις παραπάνω ενδεικτικές τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ.

ΣΤΑΜΠΑ

Στάμπες υπάρχουν διαφόρων τύπων, οι πιο συνηθισμένες είναι η μεταξοτυπία που είναι η πιο ανθεκτική, το βινύλιο και η ψηφιακή εκτύπωση. Εδώ το κόστος έχει να κάνει πέρα από το μέγεθος και την ποσότητα των προϊόντων που θέλουμε να τυπώσουμε και με την ποσότητα των χρωμάτων του σήματος (λογότυπο).

Επομένως για να σας πούμε τιμή θα πρέπει, εφόσον δεν μπορείτε να μας στείλετε το σήμα σας, να μας πείτε την ποσότητα των τεμαχίων που θέλετε να βάλετε το σήμα σας, τα χρώματα και το μέγεθος του σήματος και εμείς με την σειρά μας θα σας προτείνουμε πια διαδικασία σας συμφέρει να ακολουθήσετε και ποιο θα είναι το κόστος αυτής.ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ Κ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΟΛΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Μεγάλη Ποικιλία σε Στολές, Φόρμες, Ρούχα Εργασίας όπως Ποδιες, Μπλούζες, Σακάκια, Ποδιές, Παντελόνια, Παπούτσια, Σκούφους, Τζάκετ, Γιλέκα, κ.α.
Οι αναγραφόμενες τιμές των πρoιόντων, περιλαμβάνουν ΦΠΑ.