Αναζήτηση
Filters
Close
banner

Παπούτσια Εργασίας Shoes For Crews Ανδρικά

Προβολή σε
Ταξινόμηση με
Προβολή ανά Σελίδα

Παπούτσι εργασίας ανδρικό Cater II (ΚΩΔ: 41439)

Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Το επάνω μέρος από φυσικό δέρμα. Προαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Εύκαμπτες εγκάρσιες αυλακώσεις που προωθούν την φυσική κίνηση του ποδιού προς τα εμπρός. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί. Συμμορφώνεται με τις οδηγίες της ΕΕ: 89/686/EEC. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την οδηγία: EN ISO 20347: 2012 - Αντιολισθητικό.
€81,90

Παπούτσι εργασίας ανδρικό Everlight (ΚΩΔ: 22149)

Το Everlight™ διαθέτει την πατενταρισμένη τεχνολογία αντιολισθητικής εξωτερικής σόλας Easy Clean. Σας κρατά στα πόδια σας και ασφαλείς όλη την ημέρα.
€74,90

Παπούτσι εργασίας ανδρικό Saloon II (ΚΩΔ: 43261)

Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Το επάνω μέρος από φυσικό δέρμα. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Εύκαμπτες εγκάρσιες αυλακώσεις που προωθούν την φυσική κίνηση του ποδιού προς τα εμπρός. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί. Συμμορφώνεται με τις οδηγίες της ΕΕ: 89/686/EEC. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την οδηγία: EN ISO 20347: 2012 - Αντιολισθητικό.
€81,90

Σαμπό κουζίνας shoes for crews Zinc Froggz - Black (ΚΩΔ: 66064)

Σαμπό κουζίνας από επεξεργασμένο υλικό που απωθεί τα υγρά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Σόλα με συνδυασμό διαφορετικών πρωτότυπων μοτίβων της SFC για υψηλές επιδόσεις υπό όλες τις συνθήκες. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί. Συμμορφώνεται με τις οδηγίες της ΕΕ: 89/686/EEC. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την οδηγία: EN ISO 20347: 2012 - Αντιολισθητικό.
€50,90

Σαμπό κουζίνας shoes for crews Zinc Froggz - White (ΚΩΔ: 62138)

Σαμπό κουζίνας από επεξεργασμένο υλικό που απωθεί τα υγρά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Σόλα με συνδυασμό διαφορετικών πρωτότυπων μοτίβων της SFC για υψηλές επιδόσεις υπό όλες τις συνθήκες. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί. Συμμορφώνεται με τις οδηγίες της ΕΕ: 89/686/EEC. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την οδηγία: EN ISO 20347: 2012 - Αντιολισθητικό.
€50,90

Σαμπό κουζίνας shoes for crews Radium Froggz - Black (ΚΩΔ: 69578)

Σαμπό κουζίνας από επεξεργασμένο υλικό που απωθεί τα υγρά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Προαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Σόλα με συνδυασμό διαφορετικών πρωτότυπων μοτίβων της SFC για υψηλές επιδόσεις υπό όλες τις συνθήκες. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί. Συμμορφώνεται με τις οδηγίες της ΕΕ: 89/686/EEC. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την οδηγία: EN ISO 20347: 2012 - Αντιολισθητικό.
€59,90

Παπούτσι ασφαλείας Fergus CT Unisex - Black (ΚΩΔ: 78493)

Το Fergus συνδυάζει καθημερινό στυλ και προδιαγραφές ασφαλείας με μοναδικό τρόπο. Διαθέτει την σούπερ αντιολισθητική σόλα της SFC με νέο σχεδιασμό που δεν στομώνει (CLOG RESISTANT). S3 EN ISO 20345:2011 Φτιαγμένα για να είναι αδιάβροχα. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί. Μοτίβο σόλας με μεγαλύτερες αυλακώσεις που εγκλωβίζουν λιγότερες βρομιές και αυτοκαθαρίζονται. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την οδηγία EN ISO 20345:2011- Αντιολισθητικό, προστατευτικό δακτύλων, κλειστό, με περιοχή απόσβεσης κραδασμών, αδιάβροχο και προστασία διάτρησης σόλας. Προστατευτικό δακτύλων από συνθετικό, ελαφρύτερο υλικό. Προστασία έως 200 J (Τζάουλ) σύμφωνα με την οδηγία EN ISO 20345:2011.
€101,90

Παπούτσι ασφαλείας Fergus CT Unisex - Denim (ΚΩΔ: 79778)

Ένα αυθεντικό παπούτσι ασφαλείας με πιστοποίηση S3. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί. Μοτίβο σόλας με μεγαλύτερες αυλακώσεις που εγκλωβίζουν λιγότερες βρομιές και αυτοκαθαρίζονται. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την οδηγία EN ISO 20345:2011- Αντιολισθητικό, προστατευτικό δακτύλων, κλειστό, με περιοχή απόσβεσης κραδασμών, αδιάβροχο και προστασία διάτρησης σόλας. Προστατευτικό δακτύλων από συνθετικό, ελαφρύτερο υλικό. Προστασία έως 200 J (Τζάουλ) σύμφωνα με την οδηγία EN ISO 20345:2011.
€101,90

Παπούτσι ασφαλείας Colly NCT - Unisex - Black (ΚΩΔ: 75659)

S3. Φτιαγμένα για να είναι αδιάβροχα. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί. Μοτίβο σόλας με μεγαλύτερες αυλακώσεις που εγκλωβίζουν λιγότερες βρομιές και αυτοκαθαρίζονται. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την οδηγία EN ISO 20345:2011- Αντιολισθητικό, προστατευτικό δακτύλων, κλειστό, με περιοχή απόσβεσης κραδασμών, αδιάβροχο και προστασία διάτρησης σόλας. Προστατευτικό δακτύλων από συνθετικό, ελαφρύτερο υλικό. Προστασία έως 200 J (Τζάουλ) σύμφωνα με την οδηγία EN ISO 20345:2011.
€112,90

Παπούτσι ασφαλείας Barra NCT Unisex - Black (ΚΩΔ: 72503)

Νέο μοντέλο με προδιαγραφές S3, άνεση και ασφάλεια όλη μέρα με την κορυφαία αντιολισθητική SFC σόλα και τεχνολογία Tripguard. Φτιαγμένα για να είναι αδιάβροχα. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί. Μοτίβο σόλας με μεγαλύτερες αυλακώσεις που εγκλωβίζουν λιγότερες βρομιές και αυτοκαθαρίζονται. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την οδηγία EN ISO 20345:2011- Αντιολισθητικό, προστατευτικό δακτύλων, κλειστό, με περιοχή απόσβεσης κραδασμών, αδιάβροχο και προστασία διάτρησης σόλας. Προστατευτικό δακτύλων από συνθετικό, ελαφρύτερο υλικό. Προστασία έως 200 J (Τζάουλ) σύμφωνα με την οδηγία EN ISO 20345:2011.
€97,90

Παπούτσι ασφαλείας Brandon NCT Unisex - Black (ΚΩΔ: 76640)

Άνετο, πρακτικό και ευκολοφόρετο με πιστοποίηση S3. Φτιαγμένα για να είναι αδιάβροχα. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί. Μοτίβο σόλας με μεγαλύτερες αυλακώσεις που εγκλωβίζουν λιγότερες βρομιές και αυτοκαθαρίζονται. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την οδηγία EN ISO 20345:2011- Αντιολισθητικό, προστατευτικό δακτύλων, κλειστό, με περιοχή απόσβεσης κραδασμών, αδιάβροχο και προστασία διάτρησης σόλας. Προστατευτικό δακτύλων από συνθετικό, ελαφρύτερο υλικό. Προστασία έως 200 J (Τζάουλ) σύμφωνα με την οδηγία EN ISO 20345:2011.
€96,90

Παπούτσι ασφαλείας Brandon NCT Unisex - White (ΚΩΔ: 76641)

Άνετο, πρακτικό και ευκολοφόρετο με πιστοποίηση S3. Καθαρή γραμμή για επαγγελματικούς χώρους που απαιτούν προδιαγραφές και ασφάλεια. Φτιαγμένα για να είναι αδιάβροχα. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Προαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί. Μοτίβο σόλας με μεγαλύτερες αυλακώσεις που εγκλωβίζουν λιγότερες βρομιές και αυτοκαθαρίζονται. Προστατευτικό δακτύλων από συνθετικό, ελαφρύτερο υλικό. Προστασία έως 200 J (Τζάουλ) σύμφωνα με την οδηγία EN ISO 20345:2011.
€96,90

Παπούτσι ασφαλείας Forkhill NCT - Unisex - Black (ΚΩΔ: 79112)

Νέο μοντέλο με προδιαγραφές S3, Άνεση και Ασφάλεια όλη μέρα με την κορυφαία αντιολισθητική SFC σόλα και τεχνολογία Tripguard. Φτιαγμένα για να είναι αδιάβροχα. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί. Μοτίβο σόλας με μεγαλύτερες αυλακώσεις που εγκλωβίζουν λιγότερες βρομιές και αυτοκαθαρίζονται. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την οδηγία EN ISO 20345:2011- Αντιολισθητικό, προστατευτικό δακτύλων, κλειστό, με περιοχή απόσβεσης κραδασμών, αδιάβροχο και προστασία διάτρησης σόλας. Προστατευτικό δακτύλων από συνθετικό, ελαφρύτερο υλικό. Προστασία έως 200 J (Τζάουλ) σύμφωνα με την οδηγία EN ISO 20345:2011.
€103,90

Παπούτσι εργασίας Old School Low Rider IV - Black (ΚΩΔ: 36111)

Εάν σας αρέσουν τα κλασικά sneakers θα τα αγαπήσετε ακόμη περισσότερο για την έξτρα άνεση που διαθέτουν, συν το TRIP GUARD, συν το SPILL GUARD, συν τη σούπερ αντιολισθητική προστασία. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Άνετη φόρμα. Το επάνω μέρος, φτιαγμένο από επικαλυμμένο φυσικό δέρμα. Νέας γενιάς εσωτερικοί πάτοι πιο άνετοι και πιο αφράτοι. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€66,90

Παπούτσι εργασίας Old School Low Rider IV - white (ΚΩΔ: 38960)

Εάν σας αρέσουν τα κλασικά sneakers θα τα αγαπήσετε ακόμη περισσότερο για την έξτρα άνεση που διαθέτουν, συν το TRIP GUARD, συν το SPILL GUARD, συν τη σούπερ αντιολισθητική προστασία. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Άνετη φόρμα. Το επάνω μέρος, φτιαγμένο από επικαλυμμένο φυσικό δέρμα. Νέας γενιάς εσωτερικοί πάτοι πιο άνετοι και πιο αφράτοι. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€66,90

Παπούτσι εργασίας Delray-Leather - Black (ΚΩΔ: 38649)

Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Το επάνω μέρος από φυσικό δέρμα. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις.
€69,90

Παπούτσι εργασίας Grind Ανδρ. - Black/White (ΚΩΔ: M31165)

Παπούτσι φτιαγμένο για σκληρή δουλειά μέσα στην κουζίνα και πολύ παιγνίδι έξω από αυτή. Προστασία SCOTCHGARD® από την 3M. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Κατασκευασμένα από μη ζωικά προϊόντα ή υποπροϊόντα. Όχι τεστ σε ζώα. Κορυφαίοι εσωτερικοί πάτοι για μοναδική αίσθηση άνεσης και εξαιρετική στήριξη. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Συμμορφώνεται με τις οδηγίες της ΕΕ: 89/686/EEC. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την οδηγία: EN ISO 20347: 2012 - Αντιολισθητικό. Εσωτερικοί πάτοι με gel για έξτρα άνεση και απόσβεση κραδασμών. Ελαστικά μέρη για σταθερή εφαρμογή και ευκολία ώστε να φοριούνται εύκολα με μία κίνηση. Πλαϊνά ανοίγματα για επιπλέον εξαερισμό. Τα κορδόνια δεν είναι απαραίτητα αλλά μπορούν να περαστούν προαιρετικά για μια πιο κλασική εμφάνιση. Δεν λεκιάζει και καθαρίζεται εύκολα χάρη στη επεξεργασία Scotchgard™ της 3Μ.
€103,90

Παπούτσι εργασίας Finn Ανδρ. - Black (ΚΩΔ: M11057)

Για τους επαγγελματίες της κουζίνας. Μοναδικό στυλ, ποιότητα και εξαιρετικό σύστημα απορρόφησης κραδασμών από τη MOZO, απόλυτη ασφάλεια από τη Shoes For Crews. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Το επάνω μέρος από φυσικό δέρμα. Κορυφαίοι εσωτερικοί πάτοι για μοναδική αίσθηση άνεσης και εξαιρετική στήριξη. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Συμμορφώνεται με τις οδηγίες της ΕΕ: 89/686/EEC. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την οδηγία: EN ISO 20347: 2012 - Αντιολισθητικό. Εσωτερικοί πάτοι με gel για έξτρα άνεση και απόσβεση κραδασμών. Ελαστικά μέρη για σταθερή εφαρμογή και ευκολία ώστε να φοριούνται εύκολα με μία κίνηση. Πλαϊνά ανοίγματα για επιπλέον εξαερισμό. Τα κορδόνια δεν είναι απαραίτητα αλλά μπορούν να περαστούν προαιρετικά για μια πιο κλασική εμφάνιση. Πρόσθετο ένθεμα στη φτέρνα για καλύτερη υποστήριξη και σταθερότητα.
€118,90

Παπούτσι εργασίας Merlin (ΚΩΔ: 42224)

Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Διαθέτουν εσωτερική μεμβράνη ή εξωτερική επικάλυψη για προστασία από ζεστά υγρά. Άνετη φόρμα. Το επάνω μέρος από φυσικό δέρμα. Ιδιαίτερα ελαφριά αφρώδης σόλα για έξτρα ανάλαφρο βήμα. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί. Συμμορφώνεται με τις οδηγίες της ΕΕ: 89/686/EEC. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την οδηγία: EN ISO 20347: 2012 - Αντιολισθητικό. Δεν λεκιάζει και καθαρίζεται εύκολα χάρη στη επεξεργασία Scotchgard™ της 3Μ. Ενσωματωμένο μη μεταλλικό στέλεχος για υποστήριξη της καμάρας. Έξτρα αφράτο στην περιοχή γύρω από τον αστράγαλο.
€87,90

Παπούτσι εργασίας δερμάτινο Ollie II Black (ΚΩΔ: 34257)

Μην σας ξεγελάει το ανάλαφρο στιλ. Είναι το απόλυτο όπλο για σταθερό πάτημα σε γλιστερά δάπεδα. Διαθέτει SPILL GUARD και αντιστέκεται στο νερό. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Το επάνω μέρος είναι από φυσικό δέρμα. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις.
€69,00

Παπούτσι εργασίας Freestyle II Ανδρ. - Black (ΚΩΔ: 38140)

Οικονομικό σχέδιο που διαθέτει όλα τα στοιχεία για να γίνει ο καθημερινός σας σύμμαχος στη δουλειά. TRIPGUARD για ανεμπόδιστη κίνηση μεταξύ διαφορετικών δαπέδων, ZONE TRACTION για εγγυημένη πρόσφυση παντού. Η άνεση και το χαμηλό βάρος είναι δεδομένα. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Άνετη φόρμα. Κατασκευασμένα από μη ζωικά προϊόντα ή υποπροϊόντα. Όχι τεστ σε ζώα. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€59,90

Παπούτσι εργασίας Endurance II ανδρ. - black (ΚΩΔ: 22782)

Endurance σημαίνει Αντοχή! Ταιριαστό όνομα για ένα ανάλαφρο αθλητικό μοντέλο με φοβερές επιδώσεις και χαρακτηριστικά ασφαλείας. FLEX TREAD, SPILL GUARD και TRIPGUARD είναι εκεί, για την ασφάλεια και την άνεσή σας. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Διαθέτουν εσωτερική μεμβράνη ή εξωτερική επικάλυψη για προστασία από ζεστά υγρά. Διαθέτει μέρη από διαπνέοντα υλικά βοηθώντας τα πόδια να μένουν δροσερά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Κατασκευασμένα από μη ζωικά προϊόντα ή υποπροϊόντα. Όχι τεστ σε ζώα. Άλλα συνθετικά υλικά. Ιδιαίτερα ελαφριά αφρώδης σόλα για έξτρα ανάλαφρο βήμα. Νέας γενιάς εσωτερικοί πάτοι πιο άνετοι και πιο αφράτοι. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Εύκαμπτες εγκάρσιες αυλακώσεις που προωθούν την φυσική κίνηση του ποδιού προς τα εμπρός. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€85,90

Παπούτσι εργασίας Condor Ανδρ. - Black (ΚΩΔ: 28777)

Εύχρηστο καλοσχεδιασμένο μοντέλο που θα βοηθήσει να βγάλετε τη βάρδια πιο ξεκούραστα και με ασφάλεια. Εμπιστευτείτε το για πραγματικό κράτημα τη δύσκολη στιγμή που θα σας χρειαστεί. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Διαθέτουν εσωτερική μεμβράνη ή εξωτερική επικάλυψη για προστασία από ζεστά υγρά. Διαθέτει μέρη από διαπνέοντα υλικά βοηθώντας τα πόδια να μένουν δροσερά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€74,90

Παπούτσι εργασίας Condor Ανδρ. - White (ΚΩΔ: 29166)

Εύχρηστο καλοσχεδιασμένο μοντέλο που θα βοηθήσει να βγάλετε τη βάρδια πιο ξεκούραστα και με ασφάλεια. Εμπιστευτείτε το για πραγματικό κράτημα τη δύσκολη στιγμή που θα σας χρειαστεί. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Διαθέτουν εσωτερική μεμβράνη ή εξωτερική επικάλυψη για προστασία από ζεστά υγρά. Διαθέτει μέρη από διαπνέοντα υλικά βοηθώντας τα πόδια να μένουν δροσερά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€74,90

Παπούτσι εργασίας Revolution II Αντρικό - Black (ΚΩΔ: 21211MEN)

Είναι σχέδιο που θα λατρέψετε. Οι αερόσολες χαρίζουν έξτρα άνεση και ξεκούραστο πάτημα. Οι καινοτομίες και τα χαρακτηριστικά του το κατατάσσουν ανάμεσα στα κορυφαία επαγγελματικά μοντέλα. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Διαθέτουν εσωτερική μεμβράνη ή εξωτερική επικάλυψη για προστασία από ζεστά υγρά. Διαθέτει μέρη από διαπνέοντα υλικά βοηθώντας τα πόδια να μένουν δροσερά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Κατασκευασμένα από μη ζωικά προϊόντα ή υποπροϊόντα. Όχι τεστ σε ζώα. Νέας γενιάς εσωτερικοί πάτοι πιο άνετοι και πιο αφράτοι. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Σόλα με συνδυασμό διαφορετικών πρωτότυπων μοτίβων της SFC, για υψηλές επιδόσεις υπό όλες τις συνθήκες. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€102,90

Παπούτσι εργασίας Revolution II Αντρικό - White (ΚΩΔ: 28093MEN)

Είναι σχέδιο που θα λατρέψετε. Οι αερόσολες χαρίζουν έξτρα άνεση και ξεκούραστο πάτημα. Οι καινοτομίες και τα χαρακτηριστικά του το κατατάσσουν ανάμεσα στα κορυφαία επαγγελματικά μοντέλα. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Διαθέτουν εσωτερική μεμβράνη ή εξωτερική επικάλυψη για προστασία από ζεστά υγρά. Διαθέτει μέρη από διαπνέοντα υλικά βοηθώντας τα πόδια να μένουν δροσερά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Κατασκευασμένα από μη ζωικά προϊόντα ή υποπροϊόντα. Όχι τεστ σε ζώα. Νέας γενιάς εσωτερικοί πάτοι πιο άνετοι και πιο αφράτοι. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Σόλα με συνδυασμό διαφορετικών πρωτότυπων μοτίβων της SFC, για υψηλές επιδόσεις υπό όλες τις συνθήκες. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€102,90

Πάτοι με gel για sfc (ΚΩΔ: N2114)

Εσωτερικοί πάτοι με Gel για παπούτσια της Shoes For Crews.
€17,90
top