Αναζήτηση
Filters
Close
banner

Όροι Χρήσης | Δήλωση Απορρήτου

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το ΡΟΥΧΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣe-shop είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής ετερόρρυθμης εταιρείας «ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε», που εδρεύει στην Πειραιώς 24Ομόνοια Αττικής στην Ελλάδα. Προτού επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.,που βρίσκεται στην διεύθυνση www.rouxa-ergasias-protoporos.gr

Παρακαλούμε όπως βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.rouxa-ergasias-protoporos.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1. ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

2. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.rouxa-ergasias-protoporos.grτόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας.

3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.rouxa-ergasias-protoporos.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.rouxa-ergasias-protoporos.grπαρέχει το περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.rouxa-ergasias-protoporos.gr ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.ή/και του www.rouxa-ergasias-protoporos.grή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.rouxa-ergasias-protoporos.grκαι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.rouxa-ergasias-protoporos.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες

6. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη. Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (πχ ημερομηνία γέννησης).

▪ Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

▪ Εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 120 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε..

▪ Ελεγχόμενη Πρόσβαση. Η πρόσβαση στα συστήματα της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.(servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

▪ Κρυπτογράφηση, σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση.


Απόρρητο Συναλλαγών. Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. είναι εμπιστευτικές και Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

· Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

· Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

· Στην περίπτωση που Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

· Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

· Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

· Ενημερωτικούς καταλόγους και έντυπο υλικό θα λαμβάνετε μόνον εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας ως μέλους.

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

7. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.rouxa-ergasias-protoporos.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.rouxa-ergasias-protoporos.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.rouxa-ergasias-protoporos.gr τα οποία διαγράφονται κατόπιν αιτήματος σας. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.rouxa-ergasias-protoporos.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

8. ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. μπορείτε να βρείτε τα ίδια ακριβώς προϊόντα με αυτά του φυσικού καταστήματος τηςΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.. Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας, έχουμε εντάξει τα προϊόντα μας σε βασικές κατηγορίες. Έχετε την δυνατότητα αναζήτησης με βάση την κατηγορία , που θα σας οδηγήσει κατ' ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας. Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελία του να επικοινωνήστε με το τμήμα Μηχανοργάνωσης στο τηλέφωνο 210-5243355 ή να μας αποστείλετε email στο protoporos@otenet.gr

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Ημερομηνία έναρξης ισχύος της παρούσας Δήλωσης ιδιωτικού απορρήτου 24 Μαΐου, 2018

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εισαγωγή

Η παρούσα Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα των καταναλωτών που συλλέγονται ή χρησιμοποιούνται από την ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.. και τις συνδεδεμένες ή θυγατρικές εταιρείες της. Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. εκτιμά το ενδιαφέρον που δείχνετε στην εταιρεία μας, στα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας μέσω των επισκέψεών σας στις διαδικτυακές μας τοποθεσίες, στη διεύθυνση ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.   ή σε σχετικά κανάλια επικοινωνίας, όπως, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, σε σελίδες ή/και κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ιστολόγια (συλλογικά "Σελίδες της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. "). Η παρούσα Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου ισχύει για όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. όταν αλληλεπιδράτε με αυτήν, όπως όταν επισκέπτεστε τις διαδικτυακές μας τοποθεσίες, όταν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρονται από τη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. , όταν αγοράζετε προϊόντα ή υπηρεσίες της, όταν εγγράφεστε σε ενημερωτικά δελτία, όταν επικοινωνείτε με το κέντρο εξυπηρέτησης καταναλωτών και όταν αλληλεπιδράτε με τη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ως εταιρικός πελάτης, προμηθευτής ή εταιρικός συνεργάτης, κ.λπ. Ενδεικτικά περιλαμβάνονται όλες οι ηλεκτρονικές και μη συλλογές όλων των τύπων προσωπικών δεδομένων.

Γιατί σας ζητάμε να κοινοποιείτε τα προσωπικά σας δεδομένα

Σας ζητάμε να μας κοινοποιείτε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς, όπως, ενδεικτικά, για:

 • αγορά προϊόντων και υπηρεσιών της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. στο διαδίκτυο,
 • ενεργοποίηση ή δήλωση συγκεκριμένων προϊόντων και υπηρεσιών ή για βελτίωση της λειτουργικότητας,
 • λήψη πληροφοριών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ,
 • συμμετοχή σε διαδικτυακές κοινότητες της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. , συμπεριλαμβανομένων των καναλιών/σελίδων κοινωνικής δικτύωσης και των ιστολογίων μας,
 • αποθήκευση των προτιμήσεών σας για μελλοντικές αλληλεπιδράσεις και επικοινωνίες με τη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ,
 • συμβολή στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών και στη δημιουργία καμπανιών που σχεδιάζονται με γνώμονα εσάς, στη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών και στη συνεχή βελτίωση των διαδικτυακών μας τοποθεσιών,
 • συνεισφορά στη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών, καθώς και παροχή δυνατότητας στη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. να σας ενημερώνει για δοκιμές νέων προϊόντων και υπηρεσιών ή να σας συμπεριλαμβάνει σε αυτές,
 • επίλυση προβλημάτων καταναλωτών ή/και προϊόντων και υπηρεσιών, και
 • λήψη εξατομικευμένων μηνυμάτων, ειδικών προσφορών και διαφημίσεων που αφορούν τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, βάσει των πληροφοριών που μας κοινοποιείτε και των πληροφοριών που έχουμε συλλέξει μέσω των cookies ή παρόμοιων τεχνικών σχετικά με τη χρήση των διαδικτυακών τοποθεσιών/μέσων κοινωνικής δικτύωσης/ιστολογίων της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. .

Όταν έρχεστε σε επαφή με τη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. εκ μέρους ενός εταιρικού πελάτη, προμηθευτή ή εταιρικού συνεργάτη, σας ζητάμε να μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς, όπως, ενδεικτικά, για:

 • διαχείριση σχέσεων πελατών,
 • διευκόλυνση πρόσβασης σε πληροφορίες,
 • βελτίωση επικοινωνιών,
 • ανάλυση και κατανόηση αλληλεπιδράσεων πελατών,
 • εφαρμογή προγραμμάτων ασφαλείας, και
 • συνεισφορά στη συμμετοχή της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. σε προγράμματα πιστοποίησης.

Γενικά, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για τους σκοπούς που έχουμε κοινοποιήσει σε εσάς. Σε περίπτωση που τα χρησιμοποιήσουμε για άλλους (συναφείς) σκοπούς, θα εφαρμόζονται πρόσθετα μέτρα προστασίας δεδομένων (εφόσον απαιτούνται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία).

Τύποι προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε

Όταν αλληλεπιδράτε με τη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. , για παράδειγμα όταν αγοράζετε ένα προϊόν ή αλληλεπιδράτε με τη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. μέσω των σελίδων της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. , μπορεί να σας ζητήσουμε ή να λάβουμε ορισμένα δεδομένα, όπως:

 • το όνομά σας,
 • τη διεύθυνση email σας,
 • τον αριθμό τηλεφώνου σας,
 • το προφίλ σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης,
 • την ηλικία σας,
 • πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έχετε αγοράσει,
 • τη χρήση και τις δραστηριότητές σας στις Σελίδες της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ,
 • τα ενδιαφέροντά σας, και
 • άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με τη συμπεριφορά σας στο Διαδίκτυο.

Επίσης, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε επιλέξει στις διάφορες τοποθεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τις ρυθμίσεις σας στις Σελίδες της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. , ενδέχεται να κοινοποιούνται στη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ορισμένα προσωπικά σας δεδομένα σχετικά με τις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο και τα προφίλ σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. ενδιαφέροντα, οικογενειακή κατάσταση, φύλο, όνομα χρήστη, φωτογραφία, σχόλια που έχετε αναρτήσει κ.λπ.).

Επίσης, μπορεί να συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα μέσω cookies ή παρόμοιων τεχνικών, όπως, ενδεικτικά:

 • τη διεύθυνση IP σας,
 • το αναγνωριστικό cookie σας,
 • το πρόγραμμα περιήγησής σας,
 • την τοποθεσία σας,
 • τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε στις διαδικτυακές μας τοποθεσίες,
 • τις διαφημίσεις που βλέπετε ή στις οποίες κάνετε κλικ,
 • κτλ.

Όταν αλληλεπιδράτε με τη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. εκ μέρους ενός εταιρικού πελάτη, προμηθευτή ή εταιρικού συνεργάτη της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. , μπορεί να συλλέγουμε:

 • το όνομά σας,
 • τη διεύθυνση της ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας,
 • τον αριθμό τηλεφώνου σας,
 • την εικόνα σας,
 • τη διεύθυνση IP σας, και
 • (προσωπικά στοιχεία που μπορεί να προκύψουν στο πλαίσιο της επιχειρηματικής σχέσης, π.χ. τα χόμπι σας, ηλικία)κλπ.

Διαφορετικοί τρόποι συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων

Μπορείτε να κοινοποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα στη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. με διάφορους τρόπους, όπως, ενδεικτικά:,

 • δήλωση μιας αγοράς ή μιας υπηρεσίας,
 • επικοινωνίες με τη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. . Αυτές μπορεί να σχετίζονται με προϊόντα ή υπηρεσίες και να περιλαμβάνουν τα περιεχόμενα των ερωτήσεών σας προς εμάς ή τα αιτήματα που απευθύνετε σε εμάς,
 • επικοινωνία με εκπρόσωπο του Τμήματος υποστήριξης πελατών της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. μέσω email, τηλεφώνου ή αλληλογραφίας,
 • παραγγελία προϊόντος ή υπηρεσίας,
 • συμμετοχή σε δραστηριότητα μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σχετίζεται με προωθητική ενέργεια της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. , π.χ. όταν δηλώνετε ότι σας αρέσει ή κοινοποιείτε μια τέτοια ενέργεια,
 • αίτηση λήψης μηνυμάτων στην κινητή σας συσκευή/τηλέφωνο,
 • εγγραφή σε ενημερωτικό δελτίο της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ,
 • αποστολή συμπληρωμένης απαντητικής κάρτας που συνοδεύει το προϊόν ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. που αγοράσατε,
 • εθελοντική συμμετοχή σε δοκιμή προϊόντος ή έρευνες,
 • σύνδεση μέσω λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης, π.χ. χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας στο Facebook ή στο LinkedIn για τη δημιουργία ενός λογαριασμού ή για σύνδεση,
 • όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα/υπηρεσίες ή/και εφαρμογές που συνδέονται με τη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. , μπορεί να σας ζητηθεί αν θέλετε να κοινοποιήσετε τα δεδομένα σας στη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. , π.χ. κοινοποίηση των δεδομένων χρήσης ή των δεδομένων τοποθεσίας σας,
 • cookies που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε τις διαδικτυακές μας τοποθεσίες, και
 • παρακολούθηση τάσεων μέσων κοινωνικών δικτύων (Social Listening): Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. μπορεί να αναζητά σχετικό και δημοσιευμένο περιεχόμενο στο Διαδίκτυο και να το χρησιμοποιεί για τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, την επίλυση προβλημάτων καταναλωτών και την παροχή εξατομικευμένων διαφημίσεων.

Όταν αλληλεπιδράτε με τη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ως εταιρικός πελάτης, προμηθευτής ή εταιρικός συνεργάτης για:

 • τη δήλωση αγορών,
 • την παροχή υπηρεσιών με τη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ,
 • τις επικοινωνίες με τη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ,
 • την ανάπτυξη συνεργασιών,
 • την πρόσβαση σε εγκαταστάσεις ή συστήματα της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ,
 • τη συμμετοχή σε εκθέσεις, εκδηλώσεις ή προωθητικές ενέργειες, και
 • την εθελοντική συμμετοχή σε δοκιμές προϊόντων ή έρευνες.

Κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων σε άλλους

Ενδέχεται να κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε παρόχους υπηρεσιών, εταιρικούς συνεργάτες και τρίτα μέρη, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Για παράδειγμα, η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ενδέχεται να πωλήσει ένα προϊόν ή να προσφέρει μια υπηρεσία στο πλαίσιο μιας προσπάθειας κοινού μάρκετινγκ με μια άλλη εταιρεία (εταιρικός συνεργάτης). Οι συμφωνίες με αυτούς τους εταιρικούς συνεργάτες θα περιορίζουν τους σκοπούς για τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να γνωστοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα και θα απαιτούν την επαρκή προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Θα σας ενημερώσουμε για την ύπαρξη μιας τέτοιας σχέσης με άλλες εταιρείες, καθώς και για το ποιες είναι αυτές οι εταιρείες, πριν από την επεξεργασία των δεδομένων σας για το σκοπό των προσπαθειών μας κοινού μάρκετινγκ.

Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. μπορεί επίσης να γνωστοποιήσει τα δεδομένα σας σε άλλες εταιρείες, όπως παρόχους υπηρεσιών IT και επικοινωνίας, εταιρείες διεξαγωγής δοκιμών, συνεργάτες υποστήριξης για διαχείριση δεδομένων και άλλους με τους οποίους η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. σχετίζεται αναγκαστικά για την παροχή των υπηρεσιών της.

Όταν αλληλεπιδράτε με τη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ως εταιρικός πελάτης, προμηθευτής ή εταιρικός συνεργάτης, η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. μπορεί να γνωστοποιήσει προσωπικά δεδομένα που είναι διαθέσιμα σε αναφορές και σε άλλα υλικά που παρέχονται από εσάς ή/και την εταιρεία σας βάσει συμφωνίας με άλλο εταιρικό συνεργάτη ή/και προμηθευτή.

Όταν απαιτείται από τη νομοθεσία να λάβουμε τη συγκατάθεσή σας ή αν για κάποιο άλλο λόγο κρίνουμε ότι η συγκατάθεσή σας είναι απαραίτητη σε ορισμένες περιπτώσεις, θα ζητήσουμε να λάβουμε τη συγκατάθεσή σας προτού κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. θα γνωστοποιεί προσωπικά δεδομένα μόνο σε συμμόρφωση με την παρούσα Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου και/ή όταν απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Τα δικαιώματά σας

Από τη στιγμή που μας έχετε υποβάλει τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε εύλογη πρόσβαση στις συγκεκριμένες πληροφορίες, ώστε να μπορείτε να τις ενημερώσετε, να τις τροποποιήσετε ή, αν είναι εφικτό βάσει νόμου, να τις διαγράψετε.

Σήματα "Χωρίς παρακολούθηση"

Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη της το ιδιωτικό απόρρητο και την ασφάλεια των πελατών, προμηθευτών και συνεργατών της και προσπαθεί να έχει ως προτεραιότητα τους χρήστες της διαδικτυακής μας τοποθεσίας σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. χρησιμοποιεί τα cookies για να σας βοηθάει να αξιοποιείτε στο έπακρο τις Σελίδες της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. .

Παρακαλούμε έχετε υπόψη σας ότι η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. δεν χρησιμοποιεί προς το παρόν κάποια τεχνική λύση που θα μας έδινε τη δυνατότητα να αποκρινόμαστε σε σήματα "Χωρίς παρακολούθηση" του προγράμματος περιήγησής σας. Προκειμένου να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις cookies, ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να αποδεχτείτε όλα ή συγκεκριμένα cookies. Σε περίπτωση που απενεργοποιήσετε τα cookies μας στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, ορισμένες ενότητες της διαδικτυακής μας τοποθεσίας(ών) μπορεί να μην λειτουργούν. Για παράδειγμα, μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες σύνδεσης ή πραγματοποίησης ηλεκτρονικών αγορών.

Μπορείτε να βρείτε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αλλαγής των ρυθμίσεων των cookies για το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε από την παρακάτω λίστα:

https://www.google.com/intl/el/policies/technologies/managing/

http://support.mozilla.com/el-gr/kb/Cookies#w_cookie-settings

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-vista/Block-or-allow-cookies

http://www.apple.com/safari/features.html#security

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αν συμμετέχετε σε διάφορα φόρουμ κοινωνικής δικτύωσης, π.χ. Facebook, Twitter, Yammer, Pinterest, Instagram κ.λπ., θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι και να κατανοείτε τα εργαλεία που σας παρέχουν οι εν λόγω τοποθεσίες, για να επιλέξετε πώς θα κοινοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα στο(α) αντίστοιχο(α) προφίλ σας.

Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. δεσμεύεται από τις πρακτικές ή τις πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου των εν λόγω τρίτων μερών, από τους δικούς της Εσωτερικούς κανόνες για μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media House rules) και από την παρούσα Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου. Επομένως, σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε τις ισχύουσες δηλώσεις ιδιωτικού απορρήτου, τους όρους χρήσης και τις σχετικές πληροφορίες για τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων σε αυτά τα περιβάλλοντα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε επιλέξει στις διάφορες τοποθεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης (και/ή σε συνδυασμό με τις ρυθμίσεις σας στις Σελίδες της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ), ενδέχεται να κοινοποιούνται στη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ορισμένα προσωπικά σας δεδομένα σχετικά με τις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο και τα προφίλ σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. ενδιαφέροντα, οικογενειακή κατάσταση, φύλο, όνομα χρήστη, φωτογραφία, σχόλια και περιεχόμενο που έχετε αναρτήσει/κοινοποιήσει κ.λπ.).

Σύνδεση με άλλες διαδικτυακές τοποθεσίες

Κατά την περιήγησή σας στις διαδικτυακές τοποθεσίες της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. , ενδέχεται να συναντήσετε συνδέσεις προς άλλες διαδικτυακές τοποθεσίες, για πρακτικούς και ενημερωτικούς λόγους. Οι εν λόγω διαδικτυακές τοποθεσίες ενδέχεται να λειτουργούν ανεξάρτητα από τη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. και να διαθέτουν τις δικές τους σημειώσεις, δηλώσεις και πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου. Σας συνιστούμε ρητά να τις διαβάσετε για να κατανοήσετε τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων σε σχέση με τις συγκεκριμένες τοποθεσίες, καθώς δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο τοποθεσιών που ανήκουν σε άλλη εταιρεία ή των οποίων η διαχείριση γίνεται από άλλη εταιρεία εκτός ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. , ούτε για τη χρήση ή τις πρακτικές ιδιωτικού απορρήτου αυτών των τοποθεσιών.

Cloud

Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ενδέχεται να αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα σε cloud. Αυτό σημαίνει ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνεται από μια υπηρεσία παροχής υπηρεσιών cloud για λογαριασμό της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. και τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να αποθηκεύονται σε διαφορετικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο. Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. χρησιμοποιεί οργανωτικά και συμβατικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και για την επιβολή παρόμοιων, αλλά σε καμία περίπτωση λιγότερο περιοριστικών, απαιτήσεων στους παρόχους μας υπηρεσιών cloud, συμπεριλαμβανομένων απαιτήσεων αναφορικά με την αποκλειστική επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους προαναφερθέντες σκοπούς.

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Αναγνωρίζουμε και αντιμετωπίζουμε σοβαρά την ευθύνη μας να προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα που εμπιστεύεστε στη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. από απώλεια, κακή χρήση ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. χρησιμοποιεί διάφορες τεχνολογίες ασφάλειας και διαδικασίες οργάνωσης που συμβάλλουν στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε ελέγχους πρόσβασης, τείχη προστασίας και ασφαλείς διακομιστές, και κρυπτογραφούμε ορισμένους τύπους δεδομένων, όπως χρηματοοικονομικά στοιχεία και άλλα ευαίσθητα δεδομένα.

Ειδικές πληροφορίες για τους γονείς

Παρόλο που οι διαδικτυακές τοποθεσίες της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. δεν απευθύνονται γενικά σε παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών, η πολιτική της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. είναι να συμμορφώνεται με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία όταν απαιτείται άδεια γονέα ή κηδεμόνα πριν από τη συλλογή, τη χρήση ή τη γνωστοποίηση στοιχείων παιδιών.

Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. συνιστά στους γονείς να επιβλέπουν ενεργά τις δραστηριότητες των παιδιών τους στο Διαδίκτυο. Αν θεωρείτε ότι έχουμε συλλέξει προσωπικά δεδομένα ενός ατόμου ηλικίας κάτω των 16 ετών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλλαγές στην παρούσα Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου

Οι υπηρεσίες που παρέχει η ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. εξελίσσονται συνεχώς και η μορφή και η φύση των υπηρεσιών αυτών ενδέχεται να αλλάζει κατά καιρούς, χωρίς προηγούμενη ειδοποίησή σας. Για το λόγο αυτό, διατηρούμε το δικαίωμα να πραγματοποιούμε κατά διαστήματα αλλαγές ή προσθήκες στην παρούσα Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου, τυχόν δε αναθεωρήσεις υλικού θα αναρτώνται στις διαδικτυακές μας τοποθεσίες.

Προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τυχόν σημαντικές αλλαγές στην παρούσα Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου, θα αναρτήσουμε μια σαφή ειδοποίηση στη σελίδα δήλωσης ιδιωτικού απορρήτου μας και στο επάνω μέρος της δήλωσης θα υποδεικνύεται η ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσης. Σας συμβουλεύουμε να επισκέπτεστε συχνά την τοποθεσία για να διαβάζετε την τελευταία έκδοση της δήλωσης.

Η νέα Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου θα ισχύει από τη στιγμή της δημοσίευσής της. Αν δεν συμφωνείτε με την αναθεωρημένη δήλωση, θα πρέπει να τροποποιήσετε τις προτιμήσεις σας ή να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις Σελίδες της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. . Αν συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας αφού τεθούν σε ισχύ οι εν λόγω αλλαγές, αποδέχεστε τη δέσμευσή σας από την αναθεωρημένη Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου.

Τρόποι επικοινωνίας με τη ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Επικοινωνήστε μαζί μας στη διαδικτυακή τοποθεσία της ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. ΚΛΕΙΒΟΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

http://rouxa-ergasias-protoporos.gr

 

 

 

top