Αναζήτηση
Filters
Close
banner

Χειροποίητες Ποδιές

Προβολή σε
Ταξινόμηση με
Προβολή ανά Σελίδα

Custom made ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ.:1PSA037)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 65%πολ-35%βαμβ , με τσέπες από δερματίνη υψηλής αντοχής. Αποσπώμενα χιαστή λουριά συνδυασμένα με δερματίνη και ύφασμα που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της και κρίκο για μεγαλύτερη σταθερότητα.
€55,00

Χειροποίητη Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ.:1PSA023)

Ποδιά στήθους από ύφασμα τζιν ανθρακί και διχρωμία με ύφασμα printed . Λουριά απο τζιν ύφασμα, αποσπώμενα και χιαστή για να προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά, αφήνοντας ελεύθερο το λαιμό. Έχει μια τσέπη στο στήθος και πολλές διαφορετικές τσέπες στο κάτω μέρος από δέρμα.
€58,00

Ποδιά στήθους custom made (ΚΩΔ.:1PSA038)

Ποδιά στήθους από ύφασμα printed και τσέπες από δέρμα με έξυπνο και εργονομικό δέσιμο για τέλεια εφαρμογή.
€75,00

Χειροποίητη Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ.:1PSA018)

Ποδιά στήθους από ύφασμα τζιν ριγέ. Λουριά που ξεκινούν από δέρμα και συνεχίζουν με τζιν ριγέ ύφασμα, είναι αποσπώμενα και χιαστή για να προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά, αφήνοντας ελεύθερο το λαιμό. Έχει μια τσέπη στο στήθος και πολλές διαφορετικές τσέπες στο κάτω μέρος από δέρμα.
€65,00

Ποδιά στήθους τζιν (ΚΩΔ.1PSA016)

Ποδιά στήθους από ύφασμα τζιν ανθρακί με διχρωμία από ύφασμα εμπριμέ και δερματίνη υψηλής αντοχής , με δυο τσέπες μεγάλες που κλείνουν με τρουκ , με λουρί στο λαιμό από δερματίνη , αποσπώμενο και με αυξομείωση για προσαρμογή μεγέθους.
€47,00

Ποδιά στήθους τζιν (ΚΩΔ.1PSA021)

Ποδιά στήθους από ύφασμα τζιν μπλε σε συνδυασμό με δέρμα και εμπριμέ τζιν ύφασμα. Μια τσέπη στο στήθος, και πολλαπλές τσέπες και θήκες στο κάτω μέρος. Αποσπώμενα χιαστή λουριά συνδυασμένα με δέρμα και ύφασμα τζιν που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της και κρίκο για μεγαλύτερη σταθερότητα.
€60,00

Ποδιά στήθους με δέρμα (ΚΩΔ:1N1092)

Ποδιά στήθους από ύφασμα printed και μαύρη καμπαρντίνα 65% πολ-35% βαμβ. με έξυπνο και εργονομικό δέσιμο για τέλεια εφαρμογή. Οι τιράντες και οι τσέπες είναι από 100% μαύρο δέρμα.
€75,00

Ποδιά στήθους τζιν (ΚΩΔ:1N1091)

Ποδιά στήθους από ύφασμα πράσινο τζίν. Τσέπες και λεπτομέρειες από δερματίνη σε χρώμα ταμπά και μεγάλη τσέπη στο κάτω μέρος από μπλε σκούρο ύφασμα. Τα λουριά είναι αποσπώμενα και δένουν στην πλάτη χιαστί. Ρυθμίζονται εύκολα και προσαρμόζονται στο ανάλογο μέγεθος.
€45,00

Ποδιά στήθους custom made (ΚΩΔ.1PSA017)

Ποδιά στηθους από ύφασμα τζιν μπλε σε συνδυασμό με δερματίνη υψηλής αντοχής , με μια τσέπη στο στήθος , δυο τσέπες στο κάτω μέρος η μια από ύφασμα τζιν και η άλλη από δερμάτινη , αριστερή θέση για πετσέτα από δερματίνη , αποσπώμενα χιαστή λουριά συνδυασμένα με δερμάτινη και ύφασμα τζιν που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της και κρίκο για μεγαλύτερη σταθερότητα .
€50,00

Ποδιά στήθους εμπριμέ τζιν (ΚΩΔ.1PSA015)

Ποδιά στήθους από ύφασμα τζιν με σχέδιο , με τσέπες από δερματίνη υψηλής αντοχής , με λουρί στο λαιμό από δερματίνη με αυξομείωση και κλείσιμο στο πίσω μέρος με ζώνη από δερματίνη με αυξομείωση .
€55,00

Ποδιά στήθους (ΚΩΔ:1N1093)

Ποδιά από μαύρο τζιν με δερματίνη σε χρώμα ταμπά και ειδικά επεξεργασμένο μαύρο τζιν που δίνει μια ιδιαίτερη γυαλάδα. Διαθέτει τσεπάκι στο πάνω μέρος και τσέπη στο κάτω μέρος με διχρωμία στο ύφασμα. Αποσπώμενα λουριά με κρίκο στην πλάτη χιαστί.
€59,00

Ποδιά στήθος custom made (ΚΩΔ.1N1096)

Ποδιά με στήθος από εξωτερικό ύφασμα καπαρντίνα 240 gr βάρος σε συνδυασμό με ύφασμα printed και εσωτερικό ύφασμα bluejeen (φόδρα) , με αποσπώμενα χιαστή λουριά που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά , λεπτομέρειες από δερματίνη στις τσέπες ,με μια μεγάλη κάτω τσέπη διαχωριζόμενη και μια τσέπη στο στήθος.
€58,00

Custom made ποδιά στήθους γυναικεία (ΚΩΔ.:1PSG011)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 65%πολ-35%βαμβ με λεπτομέρειες από ύφασμα ψαροκόκαλο. Λουράκι στον λαιμό από δέρμα με αγκράφα και τρουκ. Κάτω διπλή τσέπη με επιπρόσθετη τσέπη από δέρμα.
€55,00
top