Αναζήτηση
Filters
Close
banner

Παπούτσια εργασίας σέρβις

Προβολή σε
Ταξινόμηση με
Προβολή ανά Σελίδα

Παπούτσι Suecos Ultra Light (ΚΩΔ: ALMA VELVETY)

Το νέο μοντέλο από τη Suecos. To ALMA συνδυάζει όλα τα στοιχεία του σωστού επαγγελματικού παπουτσιού σε μια πρόταση για κάθε ώρα της ημέρας! Φορέστε, ίσως ,το πιο ελαφρύ παπούτσι που είχατε ποτέ και ετοιμαστείτε για 10.000 υγιή βήματα! Ελαφρύ, ανατομικά σχεδιασμένο για σωστή κατανομή του βάρους και στήριξης στο πέλμα, με αντιολισθητική εξωτερική σόλα και ειδικά σχεδιασμένη εσωτερική σόλα που επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει. Δοκιμάστε το καλύτερο φίλο των ποδιών σας για το καλοκαίρι και ετοιμαστείτε για πολλά υγιή βήματα! Μια καινοτομική πρόταση της Suecos για εσάς! Σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράτε.
€82,00

Παπούτσι Suecos Ultra Light (ΚΩΔ: ALMA)

Το νέο μοντέλο από τη Suecos . To ALMA συνδυάζει όλα τα στοιχεία του σωστού επαγγελματικού παπουτσιού σε μια πρόταση για κάθε ώρα της ημέρας! Φορέστε, ίσως ,το πιο ελαφρύ παπούτσι που είχατε ποτέ και ετοιμαστείτε για 10.000 υγιή βήματα! Ελαφρύ, ανατομικά σχεδιασμένο για σωστή κατανομή του βάρους και στήριξης στο πέλμα , με αντιολισθητική εξωτερική σόλα και ειδικά σχεδιασμένη εσωτερική σόλα που επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει. Δοκιμάστε το καλύτερο φίλο των ποδιών σας για το καλοκαίρι και ετοιμαστείτε για πολλά υγιή βήματα! Μια καινοτομική πρόταση της Suecos για εσάς! Σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράτε.
€82,00

Παπούτσι Suecos Ultra Light (ΚΩΔ: ALMA)

Το νέο μοντέλο από τη Suecos . To ALMA συνδυάζει όλα τα στοιχεία του σωστού επαγγελματικού παπουτσιού σε μια πρόταση για κάθε ώρα της ημέρας! Φορέστε ίσως το πιο ελαφρύ παπούτσι που είχατε ποτέ και ετοιμαστείτε για 10.000 υγιή βήματα! Ελαφρύ, ανατομικά σχεδιασμένο για σωστή κατανομή του βάρους και στήριξης στο πέλμα, με αντιολισθητική εξωτερική σόλα και ειδικά σχεδιασμένη εσωτερική σόλα που επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει. Δοκιμάστε τον καλύτερο φίλο των ποδιών σας για το καλοκαίρι και ετοιμαστείτε για πολλά υγιή βήματα! Μια καινοτομική πρόταση της Suecos για εσάς! Σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράτε.
€82,00

Παπούτσι εργασίας Elis 02 (ΚΩΔ: Elis02)

Ένα προιόν με άνετη εφαρμογή - επαγγελματικό sneaker. Εσωτερική σόλα από μαλακό κρουστικό αφρό. Αναπνέον άνω μέρος. Αντιολισθητική εξωτερική σόλα.
€68,00

Παπούτσι εργασίας Evelyn 02 (ΚΩΔ: EVELYN02)

Η Evelyn έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει μακροχρόνια άνεση με μοντέρνο στυλ και εύκολη εφαρμογή. Όλα τα επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας κάνουν αυτό το παπούτσι εργασίας ιδανικό για επαγγελματίες σε απαιτητικά περιβάλλοντα, που περνούν πολλές ώρες όρθιοι και που έχουν την ανάγκη για ελαφριά υποδήματα. Ιδανικό για όλους με μια δραστήρια ζωή. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Αντιολισθητική εξωτερική σόλα - Απορρόφηση ενέργειας στη φτέρνα - Αναπνεύσιμο επάνω μέρος.
€60,00

Παπούτσι εργασίας ανδρικό Cater II (ΚΩΔ: 41439)

Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Το επάνω μέρος από φυσικό δέρμα. Προαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Εύκαμπτες εγκάρσιες αυλακώσεις που προωθούν την φυσική κίνηση του ποδιού προς τα εμπρός. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί. Συμμορφώνεται με τις οδηγίες της ΕΕ: 89/686/EEC. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την οδηγία: EN ISO 20347: 2012 - Αντιολισθητικό.
€81,90

Παπούτσι εργασίας ανδρικό Everlight (ΚΩΔ: 22149)

Το Everlight™ διαθέτει την πατενταρισμένη τεχνολογία αντιολισθητικής εξωτερικής σόλας Easy Clean. Σας κρατά στα πόδια σας και ασφαλείς όλη την ημέρα.
€74,90

Παπούτσι εργασίας ανδρικό Saloon II (ΚΩΔ: 43261)

Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Το επάνω μέρος από φυσικό δέρμα. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Εύκαμπτες εγκάρσιες αυλακώσεις που προωθούν την φυσική κίνηση του ποδιού προς τα εμπρός. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί. Συμμορφώνεται με τις οδηγίες της ΕΕ: 89/686/EEC. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την οδηγία: EN ISO 20347: 2012 - Αντιολισθητικό.
€81,90

Παπούτσι εργασίας γυναικείο Jasmine (ΚΩΔ: 51905)

Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Το επάνω μέρος από φυσικό δέρμα. Ιδιαίτερα ελαφριά αφρώδης σόλα για έξτρα ανάλαφρο βήμα. Νέας γενιάς εσωτερικοί πάτοι πιο άνετοι και πιο αφράτοι. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί. Συμμορφώνεται με τις οδηγίες της ΕΕ: 89/686/EEC. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την οδηγία: EN ISO 20347: 2012 - Αντιολισθητικό.
€90,90

Παπούτσι εργασίας Old School Low Rider IV - Black (ΚΩΔ: 36111)

Εάν σας αρέσουν τα κλασικά sneakers θα τα αγαπήσετε ακόμη περισσότερο για την έξτρα άνεση που διαθέτουν, συν το TRIP GUARD, συν το SPILL GUARD, συν τη σούπερ αντιολισθητική προστασία. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Άνετη φόρμα. Το επάνω μέρος, φτιαγμένο από επικαλυμμένο φυσικό δέρμα. Νέας γενιάς εσωτερικοί πάτοι πιο άνετοι και πιο αφράτοι. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€66,90

Παπούτσι εργασίας Old School Low Rider IV - white (ΚΩΔ: 38960)

Εάν σας αρέσουν τα κλασικά sneakers θα τα αγαπήσετε ακόμη περισσότερο για την έξτρα άνεση που διαθέτουν, συν το TRIP GUARD, συν το SPILL GUARD, συν τη σούπερ αντιολισθητική προστασία. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Άνετη φόρμα. Το επάνω μέρος, φτιαγμένο από επικαλυμμένο φυσικό δέρμα. Νέας γενιάς εσωτερικοί πάτοι πιο άνετοι και πιο αφράτοι. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€66,90

Παπούτσι εργασίας Delray-Leather - Black (ΚΩΔ: 38649)

Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Το επάνω μέρος από φυσικό δέρμα. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις.
€69,90

Παπούτσι εργασίας Merlin (ΚΩΔ: 42224)

Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Διαθέτουν εσωτερική μεμβράνη ή εξωτερική επικάλυψη για προστασία από ζεστά υγρά. Άνετη φόρμα. Το επάνω μέρος από φυσικό δέρμα. Ιδιαίτερα ελαφριά αφρώδης σόλα για έξτρα ανάλαφρο βήμα. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί. Συμμορφώνεται με τις οδηγίες της ΕΕ: 89/686/EEC. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την οδηγία: EN ISO 20347: 2012 - Αντιολισθητικό. Δεν λεκιάζει και καθαρίζεται εύκολα χάρη στη επεξεργασία Scotchgard™ της 3Μ. Ενσωματωμένο μη μεταλλικό στέλεχος για υποστήριξη της καμάρας. Έξτρα αφράτο στην περιοχή γύρω από τον αστράγαλο.
€87,90

Παπούτσι εργασίας δερμάτινο Ollie II Black (ΚΩΔ: 34257)

Μην σας ξεγελάει το ανάλαφρο στιλ. Είναι το απόλυτο όπλο για σταθερό πάτημα σε γλιστερά δάπεδα. Διαθέτει SPILL GUARD και αντιστέκεται στο νερό. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Το επάνω μέρος είναι από φυσικό δέρμα. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις.
€69,00

Παπούτσι εργασίας Freestyle II Ανδρ. - Black (ΚΩΔ: 38140)

Οικονομικό σχέδιο που διαθέτει όλα τα στοιχεία για να γίνει ο καθημερινός σας σύμμαχος στη δουλειά. TRIPGUARD για ανεμπόδιστη κίνηση μεταξύ διαφορετικών δαπέδων, ZONE TRACTION για εγγυημένη πρόσφυση παντού. Η άνεση και το χαμηλό βάρος είναι δεδομένα. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Άνετη φόρμα. Κατασκευασμένα από μη ζωικά προϊόντα ή υποπροϊόντα. Όχι τεστ σε ζώα. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€59,90

Παπούτσι εργασίας Endurance II ανδρ. - black (ΚΩΔ: 22782)

Endurance σημαίνει Αντοχή! Ταιριαστό όνομα για ένα ανάλαφρο αθλητικό μοντέλο με φοβερές επιδώσεις και χαρακτηριστικά ασφαλείας. FLEX TREAD, SPILL GUARD και TRIPGUARD είναι εκεί, για την ασφάλεια και την άνεσή σας. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Διαθέτουν εσωτερική μεμβράνη ή εξωτερική επικάλυψη για προστασία από ζεστά υγρά. Διαθέτει μέρη από διαπνέοντα υλικά βοηθώντας τα πόδια να μένουν δροσερά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Κατασκευασμένα από μη ζωικά προϊόντα ή υποπροϊόντα. Όχι τεστ σε ζώα. Άλλα συνθετικά υλικά. Ιδιαίτερα ελαφριά αφρώδης σόλα για έξτρα ανάλαφρο βήμα. Νέας γενιάς εσωτερικοί πάτοι πιο άνετοι και πιο αφράτοι. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Εύκαμπτες εγκάρσιες αυλακώσεις που προωθούν την φυσική κίνηση του ποδιού προς τα εμπρός. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€85,90

Παπούτσι εργασίας Condor Ανδρ. - Black (ΚΩΔ: 28777)

Εύχρηστο καλοσχεδιασμένο μοντέλο που θα βοηθήσει να βγάλετε τη βάρδια πιο ξεκούραστα και με ασφάλεια. Εμπιστευτείτε το για πραγματικό κράτημα τη δύσκολη στιγμή που θα σας χρειαστεί. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Διαθέτουν εσωτερική μεμβράνη ή εξωτερική επικάλυψη για προστασία από ζεστά υγρά. Διαθέτει μέρη από διαπνέοντα υλικά βοηθώντας τα πόδια να μένουν δροσερά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€74,90

Παπούτσι εργασίας Condor Ανδρ. - White (ΚΩΔ: 29166)

Εύχρηστο καλοσχεδιασμένο μοντέλο που θα βοηθήσει να βγάλετε τη βάρδια πιο ξεκούραστα και με ασφάλεια. Εμπιστευτείτε το για πραγματικό κράτημα τη δύσκολη στιγμή που θα σας χρειαστεί. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Διαθέτουν εσωτερική μεμβράνη ή εξωτερική επικάλυψη για προστασία από ζεστά υγρά. Διαθέτει μέρη από διαπνέοντα υλικά βοηθώντας τα πόδια να μένουν δροσερά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€74,90

Παπούτσι γυναικείο (ΚΩΔ: 2Y13031)

Παπούτσι γυναικείο από δερματίνη.
€47,00

Παπούτσι γυναικείο Reese - Black (ΚΩΔ: 57160)

Διαχρονική κομψότητα συνδυασμένη με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό άνεσης. Το REESE διαθέτει το νέο σύστημα "Pressure Release Technology". Το άνοιγμα που υπάρχει στο τακούνι απορροφά την πίεση και τους κραδασμούς σε κάθε βήμα. Σε συνδυασμό με το ελαστικό υλικό της σόλας προσφέρουν αίσθηση άνεσης που δεν συναντιέται σε ίσια μοντέλα. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Σχεδιασμένα σε πιο εφαρμοστή γραμμή. Το επάνω μέρος από φυσικό δέρμα. Νέας γενιάς εσωτερικοί πάτοι πιο άνετοι και πιο αφράτοι. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί. Συμμορφώνεται με τις οδηγίες της ΕΕ: 89/686/EEC.Πιστοποιημένο σύμφωνα με την οδηγία: EN ISO 20347: 2012 - Αντιολισθητικό.
€92,90

Παπούτσι γυναικείο Madison III- Black (ΚΩΔ: 57889)

Σχεδιασμένα σε πιο εφαρμοστή γραμμή. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€92,90

Παπούτσι γυναικείο Willa - Black (ΚΩΔ: 55452)

Σχεδιασμένα σε πιο εφαρμοστή γραμμή. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Το επάνω μέρος από φυσικό δέρμα. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί. Συμμορφώνεται με τις οδηγίες της ΕΕ: 89/686/EEC.Πιστοποιημένο σύμφωνα με την οδηγία: EN ISO 20347: 2012 - Αντιολισθητικό.
€98,90

Παπούτσι εργασίας Marla Γυναικ. - Black (ΚΩΔ: 57487)

Δεν είναι απλά ένα όμορφο στιλάτο σχέδιο. Είναι ένα εκπληκτικά άνετο και ασφαλές ζευγάρι που θα βοηθήσει να βγάλετε τη δύσκολη βάρδια ευκολότερα. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Σχεδιασμένα σε πιο εφαρμοστή γραμμή. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€111,90

Παπούτσι εργασίας Kora Γυναικ. - Black (ΚΩΔ: 52152)

Θα μπορούσε να ήταν μοντέλο επώνυμης φίρμας μόδας! Απολαύστε κομψή εμφάνιση και νιώστε έξτρα άνεση και ασφάλεια. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Σχεδιασμένα σε πιο εφαρμοστή γραμμή. Το επάνω μέρος από φυσικό δέρμα. Νέας γενιάς εσωτερικοί πάτοι πιο άνετοι και πιο αφράτοι. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€112,90

Παπούτσι εργασίας Liberty Γυναικ. - Black (ΚΩΔ: 37255)

Απολαύστε άνεση και ασφάλεια. TRIPGUARD για ανεμπόδιστη κίνηση μεταξύ διαφορετικών δαπέδων και ZONE TRACTION για εγγυημένη πρόσφυση παντού. Ευέλικτη και οικονομική πρόταση. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Άνετη φόρμα. Κατασκευασμένα από μη ζωικά προϊόντα ή υποπροϊόντα. Όχι τεστ σε ζώα. Άλλα συνθετικά υλικά. Κατασκευασμένα από μη ζωικά προϊόντα ή υποπροϊόντα. Όχι τεστ σε ζώα. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€59,90

Παπούτσι εργασίας Karina Γυναικ. - Black (ΚΩΔ: 36907)

Ελαφρύ και ευκολοφόρετο μοντέλο με ελαστικά κορδόνια που δεν χρειάζονται δέσιμο. Περίσσια ένεση ακόμη και μετά από πολλές ώρες κοπιαστικής εργασίας. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Κατασκευασμένα από μη ζωικά προϊόντα ή υποπροϊόντα. Όχι τεστ σε ζώα. Άλλα συνθετικά υλικά. Ιδιαίτερα ελαφριά αφρώδης σόλα για έξτρα ανάλαφρο βήμα. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Εύκαμπτες εγκάρσιες αυλακώσεις που προωθούν την φυσική κίνηση του ποδιού προς τα εμπρός. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€87,90

Παπούτσι εργασίας Karina Γυναικ. - White (ΚΩΔ: 32709)

Ελαφρύ και ευκολοφόρετο μοντέλο με ελαστικά κορδόνια που δεν χρειάζονται δέσιμο. Περίσσια ένεση ακόμη και μετά από πολλές ώρες κοπιαστικής εργασίας. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Κατασκευασμένα από μη ζωικά προϊόντα ή υποπροϊόντα. Όχι τεστ σε ζώα. Άλλα συνθετικά υλικά. Ιδιαίτερα ελαφριά αφρώδης σόλα για έξτρα ανάλαφρο βήμα. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Εύκαμπτες εγκάρσιες αυλακώσεις που προωθούν την φυσική κίνηση του ποδιού προς τα εμπρός. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€87,90

Παπούτσι εργασίας Vitality II Γυναικ. - Blue (ΚΩΔ: 24759)

Σούπερ ελαφριά κατασκευή, λιγότερο στρες στα πόδια! Σόλα με FLEX TREAD που γίνεται ένα με το πόδι όταν κινείσαι. Δουλεύετε σκληρά; Είναι ένα μοντέλο για εσάς. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Διαθέτουν εσωτερική μεμβράνη ή εξωτερική επικάλυψη για προστασία από ζεστά υγρά. Διαθέτει μέρη από διαπνέοντα υλικά βοηθώντας τα πόδια να μένουν δροσερά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Κατασκευασμένα από μη ζωικά προϊόντα ή υποπροϊόντα. Όχι τεστ σε ζώα. Άλλα συνθετικά υλικά. Ιδιαίτερα ελαφριά αφρώδης σόλα για έξτρα ανάλαφρο βήμα. Νέας γενιάς εσωτερικοί πάτοι πιο άνετοι και πιο αφράτοι. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Εύκαμπτες εγκάρσιες αυλακώσεις που προωθούν την φυσική κίνηση του ποδιού προς τα εμπρός. Σόλα με συνδυασμό διαφορετικών πρωτότυπων μοτίβων της SFC, για υψηλές επιδόσεις υπό όλες τις συνθήκες. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€85,90

Παπούτσι εργασίας Revolution II Γυναικ. - White (ΚΩΔ: 28093)

Είναι σχέδιο που θα λατρέψετε. Οι αερόσολες χαρίζουν έξτρα άνεση και ξεκούραστο πάτημα. Οι καινοτομίες και τα χαρακτηριστικά του το κατατάσσουν ανάμεσα στα κορυφαία επαγγελματικά μοντέλα. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Διαθέτουν εσωτερική μεμβράνη ή εξωτερική επικάλυψη για προστασία από ζεστά υγρά. Διαθέτει μέρη από διαπνέοντα υλικά βοηθώντας τα πόδια να μένουν δροσερά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Κατασκευασμένα από μη ζωικά προϊόντα ή υποπροϊόντα. Όχι τεστ σε ζώα. Νέας γενιάς εσωτερικοί πάτοι πιο άνετοι και πιο αφράτοι. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Σόλα με συνδυασμό διαφορετικών πρωτότυπων μοτίβων της SFC, για υψηλές επιδόσεις υπό όλες τις συνθήκες. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€102,90

Παπούτσι εργασίας Revolution II Γυναικ. - Black (ΚΩΔ: 29167)

Είναι σχέδιο που θα λατρέψετε. Οι αερόσολες χαρίζουν έξτρα άνεση και ξεκούραστο πάτημα. Οι καινοτομίες και τα χαρακτηριστικά του το κατατάσσουν ανάμεσα στα κορυφαία επαγγελματικά μοντέλα. Υλικά επεξεργασμένα ώστε να απωθούν τα υγρά. Διαθέτουν εσωτερική μεμβράνη ή εξωτερική επικάλυψη για προστασία από ζεστά υγρά. Διαθέτει μέρη από διαπνέοντα υλικά βοηθώντας τα πόδια να μένουν δροσερά. Κανονική φόρμα που ταιριάζει στα περισσότερα πόδια. Κατασκευασμένα από μη ζωικά προϊόντα ή υποπροϊόντα. Όχι τεστ σε ζώα. Νέας γενιάς εσωτερικοί πάτοι πιο άνετοι και πιο αφράτοι. Προσθαφαιρούμενοι εσωτερικοί πάτοι δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Σόλα με συνδυασμό διαφορετικών πρωτότυπων μοτίβων της SFC, για υψηλές επιδόσεις υπό όλες τις συνθήκες. Η μύτη της σόλας είναι ειδικά διαμορφωμένη, ελαττώνοντας την πιθανότητα να σκοντάψετε όταν κινήστε μεταξύ διαφορετικών δαπέδων π.χ. από πλακάκι σε χαλί.
€102,90
top