Αναζήτηση
Filters
Close
banner

Προστατευτικά παπουτσιών

Προβολή σε
Ταξινόμηση με
Προβολή ανά Σελίδα

Προστατευτικό παπουτσιών SRC (ΚΩΔ: EASY GRIP)

Αντιολισθητικό παπούτσι. Σύνθεση: 100% καουτσούκ. Σχεδιασμένο για λιπαρές, υγρές και ολισθηρές επιφάνειες. Μπορεί να προσαρμοστεί στα περισσότερα είδη υποδημάτων. Αδιάβροχο, άνετο και υγιεινό. Αντιολισθητική σόλα Tiger Grip® με αυτοκαθαριζόμενα καρφιά.
€35,00

Προστατευτικό παπουτσιών SRC (ΚΩΔ: EASY MAX)

Αντιολισθητικό παπούτσι, ειδικό για ασφάλεια και υπερμεγέθη παπούτσια. Σύνθεση: 100% καουτσούκ. Σχεδιασμένο για λιπαρές, υγρές και ολισθηρές επιφάνειες. Ειδικά σχεδιασμένο για παπούτσια ασφαλείας και μεγάλου μεγέθους. Υγιεινή, άνετη και αδιάβροχη. Αντιολισθητική σόλα Tiger Grip .® με αυτοκαθαριζόμενα καρφιά.
€35,00

Προστατευτικό παπούτσι με καπάκι ασφαλείας SRC (ΚΩΔ: TOTAL PROTECT)

Αντιολισθητικό παπούτσι με καπάκι ασφαλείας. Σύνθεση: καουτσούκ + υπερελαφρύ καπάκι δακτύλων από αλουμίνιο/τιτάνιο. Αποτρέπει την ολίσθηση, την πτώση και τη σύνθλιψη των δακτύλων. Μπορεί να προσαρμοστεί στα περισσότερα είδη υποδημάτων. Υγιεινή, άνετη και αδιάβροχη. Αντιολισθητική σόλα Tiger Grip® με αυτοκαθαριζόμενα καρφιά.
€65,00

Προστατευτικό παπουτσιών με λουράκι δεσίματος SRC (ΚΩΔ: VISITOR)

Σύνθεση: καουτσούκ + υπερελαφρύ καπάκι δακτύλων από αλουμίνιο/τιτάνιο. Προστατεύει από κρούσεις και τραυματισμούς στα δάχτυλα. Λουράκι άνεσης Velcro. Μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα είδη υποδημάτων (ακόμη κ.αι σε ψηλοτάκουνα παπούτσια) Αντιολισθητική σόλα Tiger Grip® με αυτοκαθαριζόμενα καρφιά.
€65,00

Προστατευτικό παπουτσιών με διπλό λουράκι δεσίματος SRC (ΚΩΔ: VISITOR COMFORT)

Σύνθεση: καουτσούκ + υπερελαφρύ καπάκι δακτύλων από αλουμίνιο/τιτάνιο. Προστατεύει από κρούσεις και τραυματισμούς στα δάχτυλα. Ιμάντες πολλαπλών κατευθύνσεων για ασφαλές κράτημα του ποδιού. Μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα είδη υποδημάτων (ακόμη και σε ψηλοτάκουνα παπούτσια). Αντιολισθητική σόλα Tiger Grip® με αυτοκαθαριζόμενα καρφιά.
€70,00
top