Αναζήτηση
Filters
Close
banner

Πολιτική Επιστροφών

Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα και να υπαναχωρήσετε έτσι από την σύμβαση πώλησης, χωρίς να έχετε υποχρέωση να αναφέρετε τους λόγους, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους, σύμφωνα με το άρθρο 3ε του Ν. 2251/1994.  Η υπαναχώρηση σας αυτή (εφεξής η  «Υπαναχώρηση») ασκείται υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

(α) Σε περίπτωση πολλών προϊόντων παραγγελθέντων από εσάς με μια παραγγελία και παραδιδόμενων χωριστά, η ως άνω προθεσμία ξεκινά από τον χρόνο παραλαβής και του τελευταίου προϊόντος.

(β) Υποχρεούστε να επιστρέψετε το προϊόν ακριβώς στην άριστη κατάσταση που το παραλάβατε. Ειδικότερα, το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, δεν θα πρέπει να υπάρχουν σκισίματα ή φθορές/αλλοιώσεις και να μην έχει πλυθεί. Επιπλέον, για να γίνει δεκτή επιστροφή του Προϊόντος θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς.

Σε περίπτωση επιστροφής (και χωρίς αγορά νέου προιόντος αντικατάστασης) μπορεί να γίνει και επιστροφή των χρημάτων της αξίας του προιόντος, αλλά όχι και των μεταφορικών εξόδων.

(γ) Για την αλλαγή θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας σε ένα από τα τηλέφωνα 210-5226019,210-5227602 ή να μας στείλετε email.

(δ) Τα προιόντα που έχουν ένδειξη "κατόπιν παραγγελίας", επειδή κατασκευάζονται ειδικά για τον εκάστοτε πελάτη, δε μπορούν να επιστραφούν.

Μετά την παραλαβή και έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος (για απλή αντικατάσταση) η εταιρία θα προχωρήσει σε νέα αποστολή με δικά σας έξοδα που ανέρχονται στα 9 ευρώ (επιστροφή και αποστολή) για τα 3 πρώτα κιλά.

(ε) Σε περίπτωση λάθους (από εμάς), αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του προιόντος, με χρέωση της εταιρείας μας. Η επιστροφή του δέματος, πρέπει να πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο με τη F.I.S courier. Για επικοινωνία με την F.I.S καλείτε στο 210-2834111 και ενημερώνετε για την επιστροφή σας. 

Σε περίπτωση αποστολής με διαφορετική μεταφορική (εκτός της F.I.S courier) τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές αφού πρώτα έχετε ενημερώσει για τον λόγο επιστροφής.

top