Αναζήτηση
Filters
Close
banner

Πολιτική Επιστροφών

Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα και να υπαναχωρήσετε έτσι από την σύμβαση πώλησης, χωρίς να έχετε υποχρέωση να αναφέρετε τους λόγους, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους, σύμφωνα με το άρθρο 3ε του Ν. 2251/1994.  Η υπαναχώρηση σας αυτή (εφεξής η  «Υπαναχώρηση») ασκείται υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

(α) Σε περίπτωση πολλών προϊόντων παραγγελθέντων από εσάς με μια παραγγελία και παραδιδόμενων χωριστά, η ως άνω προθεσμία ξεκινά από τον χρόνο παραλαβής και του τελευταίου προϊόντος.

(β) Υποχρεούστε να επιστρέψετε το προϊόν ακριβώς στην άριστη κατάσταση που το παραλάβατε. Ειδικότερα, το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, δεν θα πρέπει να υπάρχουν σκισίματα ή φθορές/αλλοιώσεις και να μην έχει πλυθεί. Επιπλέον, για να γίνει δεκτή επιστροφή του Προϊόντος θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς.

(γ) Για την αλλαγή θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας σε ένα από τα τηλέφωνα 210-5226019,210-5227602ή να μας στείλετε email.

(δ) Τα προιόντα που έχουν ένδειξη "κατόπιν παραγγελίας", επειδή κατασκευάζονται ειδικά για τον εκάστοτε πελάτη, δε μπορούν να επιστραφούν.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές αφού πρώτα έχετε ενημερώσει για τον λόγο επιστροφής.

Μετά την παραλαβή και έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος η εταιρία θα προχωρήσει σε νέα αποστολή με δικά σας έξοδα που ανέρχονται στα 9 ευρώ (επιστροφή και αποστολή) για τα 3 πρώτα κιλά.

top