Αναζήτηση
Filters
Close
banner

Η Εταιρεία

Για 80 χρόνια η εταιρία μας προμηθεύει την ελληνική αγορά με ρούχα εργασίας και είδη προστασίας εργαζομένων με αφοσίωση στην ποιότητα υφασμάτων και λοιπών υλικών, στην προσεγμένη ραφή, στην αντοχή, στην σκληρή χρήση, στην εξυπηρέτηση του πελάτη σε όρους παραγγελίας, πληρωμής και διαφήμισης.

 

Σύντομο ιστορικό

Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ είναι η μακροβιότερη επιχείρηση επαγγελματικής ένδυσης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1937 από το Γεώργιο Κλειβοκιώτη ο οποίος σε νεαρή ηλικία άφησε την ορεινή Γορτυνία και ήρθε στην Αθήνα όπου και εργάστηκε ως ράφτης σε βιοτεχνίες ένδυσης μόδας. Σύντομα αντιλήφθηκε την έλλειψη εξειδικευμένων ρούχων για τον χώρο της εργασίας και αποφάσισε την ίδρυση μιας βιοτεχνίας που θα κατασκεύαζε στολές εργασίας. Έτσι γεννήθηκε ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ. Η εταιρία, που στεγάστηκε στην οδό Μενάνδρου δίπλα στην πολύβουη πλατεία Ομονοίας και την γεμάτη βιοτεχνίες περιοχή του Ψυρρή, κέρδισε άμεσα την εμπιστοσύνη όλων των σημαντικών επιχειρήσεων της εποχής, αλλά και των σκληρά εργαζομένων επαγγελματιών.

 

Σήμερα

Η εταιρία μας το 2017 έκλεισε τα 80 χρόνια επιτυχημένης συνεχούς παρουσίας στον χώρο της επαγγελματικής ένδυσης, συνεχιζόμενη από την τρίτη γενιά. Η έδρα της βρίσκεται στον αριθμό 24 της Πειραιώς και πλέον, πέρα από την κατασκευή επαγγελματικών ενδυμάτων, έχει επεκταθεί στην εισαγωγή και εμπορία υποδημάτων και ρούχων. Έτσι έχει την δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες ενός μεγάλου εύρους επιχειρήσεων και εργαζομένων, προσφέροντας άριστη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

 

Στόχος μας

Να είμαστε η πρώτη επιλογή των πελατών μας για την κάλυψη των αναγκών τους σε επαγγελματικό ρουχισμό και μέσα ατομικής προστασίας.

Φιλοσοφία

Τα ρούχα και τα είδη ατομικής προστασίας που προμηθεύουμε χαρακτηρίζονται από:

Ασφάλεια από κάθε είδους εργατικούς κινδύνους

Εργονομία που προσφέρει άνεση στις κινήσεις

Ποιότητα απαραίτητη για ρούχα που πρέπει να πλένονται συχνά

Εμφάνιση που προσφέρει αυτοπεποίθηση και συμβάλλει στην εικόνα της επιχείρησης

 

Γιατί στον Πρωτοπόρο;

Γιατί, τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας υλικά, με ιδιαίτερη προσοχή στην λειτουργικότητα και στην κομψότητα ενώ βρίσκονται διαθέσιμα προς άμεση πώληση σε ευρεία γκάμα χρωμάτων και επιλογών.

top