Αναζήτηση
Filters
Close
banner

Αποστολή Παραγγελίας

1. Με την Μεταφορική Εταιρία της F.I.S courier

Οι παραδόσεις των προϊόντων εκτελούνται σε όλη την Ελλάδα από την εταιρεία F.I.S courier εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, οι παραδόσεις εξετάζονται μεμονωμένα σε συννενόηση με τους πελάτες.

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης εξοφλεί την αγορά του στη μεταφορική εταιρία και επιβαρύνεται μόνο τα έξοδα μεταφοράς. Το κόστος των μεταφορικών σε όλη την Ελλάδα για δέματα μέχρι 3kg ανέρχεται στα 6,80€ για αποστολές εκτός Αττικής και 5€ για αποστολές εντός Αττικής. Στις περιπτώσεις που η συσκευασία διαφοροποιείται από το σύνηθες, αλλάζει το τιμολόγιο και ακολουθεί ξεχωριστά ενημέρωση σχετικά με το κόστος των μεταφορικών.

2. Παραλαβή από το Κατάστημα ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ - Αθήνα

Ο πελάτης έχει την επιλογή να ολοκληρώσει online την παραγγελία του και να την παραλάβει ο ίδιος από το φυσικό κατάστημα. Όταν ολοκληρώσει τις αγορές του και βρίσκεται στο ΤΑΜΕΙΟ, στο πεδίο 3 "Τρόπος Αποστολής" έχει τη δυνατότητα να επιλέξει "Παραλαβή από το Κατάστημα". Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει εντός πέντε (5) ημερών να εμφανιστεί στο φυσικό κατάστημα ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ, που βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Πειραιως 24 & ΒΟΥΛΓΑΡΗ 1, 10437, Ομονοια,, ώστε να εξοφλήσει και να παραλάβει την παραγγελία του. Εάν δεν εμφανιστεί στο παραπάνω διάστημα, η παραγγελία ακυρώνεται χωρίς άλλη ενημέρωση.Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα μεταφοράς.

3. Μεταφορική Εταιρία της Επιλογής σας

Μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προιόντα μας με μεταφορική εταιρεία δικής σας επιλογής, που θα μας υποδείξετε μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εσείς απλά επιλέξτε από τον τρόπο αποστολής την επιλογή 'Αποστολή με Μεταφορική εταιρεία επιλογής μου' και θα οργανώσουμε την αποστολή της αγοράς σας, με ασφάλεια και ταχύτητα.

top