Αναζήτηση
Filters
Close
banner

Χειροποίητες Ποδιές Unisex / Barista

Προβολή σε
Ταξινόμηση με
Προβολή ανά Σελίδα

Ποδιά custom με χιαστή λουράκι δεσίματος (ΚΩΔ: 1PSA130)

Ποδιά στήθους από ύφασμα printed και τσέπες από δέρματίνη, με χιαστή λουράκι δεσίματος (δυνατότητα αυξομείωσης).
€75,00

Ποδιά custom με χιαστή λουράκι δεσίματος (ΚΩΔ: 1PSA131)

Ποδιά στήθους από ύφασμα printed και τσέπες από δέρματίνη, με χιαστή λουράκι δεσίματος (δυνατότητα αυξομείωσης).
€75,00

Ποδιά στήθους custom made (ΚΩΔ: 1PSA134)

Χειροποίητη ποδιά στήθους με σχέδια και αποσπώμενα χιαστή λουριά που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Μια κάτω κεντρική τσέπη.
€65,00

Ποδιά στήθους με χιαστή λουράκια δεσίματος (ΚΩΔ: 1PSA132)

Ποδιά στήθους με χιαστή λουριά δεσίματος, από ύφασμα BORA-BORA και μια διπλή διαχωριζόμενη κάτω τσέπη.
€40,00

Ποδιά τζίν custom made (ΚΩΔ: 1PSA127)

Χειροποίητη ποδιά στήθους από ύφασμα τζιν, χιαστή λουράκι δεσίματος από δερματίνη, με δυνότητα αυξομείωσης. Τρείς τσέπες(1 άνω, 2 κάτω) με λεπτομέρειες από δερματίνη.
€60,00

Ποδιά τζιν στήθους custom made (ΚΩΔ: 1PSA128)

Χειροποίητη ποδιά στήθους από ύφασμα τζιν, χιαστή λουράκι δεσίματος. Μια άνω τσέπη με λεπτομέρεια από δερματίνη και 1 διπλή διαχωριζόμενη κάτω τσέπη από δερματίνη.
€60,00

Χειροποίητη ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1PSA133)

Ποδιά στήθους με χιαστή λουρί δεσίματος από δερματίνη και ύφασμα. Μια διπλή διαχωριζόμενη τσέπη με λεπτομέρειες δερματίνης.
€60,00

Χειροποίητη ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1PSA135)

Χειροποίητη ποδιά στήθους με σχέδια και αποσπώμενα χιαστή λουριά που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Μιά άνω τσέπη από δερματίνη και μια διπλή διαχωριζόμενη κάτω τσέπη.
€65,00

Χειροποίητη ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1PSA136)

Χειροποίητη ποδιά στήθους με σχέδια και αποσπώμενα λουριά δεσίματος του λαιμού και της μέσης. Δύο μπροστινές τσέπες από δερματίνη (1 άνω και 1 κάτω).
€65,00

Χειροποίητη ποδιά τζιν (ΚΩΔ: 1PSA129)

Ποδιά στήθους, από σκούρο τζίν ύφασμα, χιαστή λουράκι δεσίματος, από δερματίνη, με δυνατότητα αυξομείωσης. Μια άνω τσέπη με λεπτομέρεια (καπάκι τσέπης) από δερματίνη και 1 διπλή διαχωριζόμενη κάτω τσέπη.
€60,00

Χειροποίητη ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1PSA121)

Ποδιά custom made από ύφασμα καμβά - χονδρής καπαρντίνας 290gr.-, με αποσπώμενα χιαστή λουριά από δερματίνη τα οποία στο τελείωμα δένουν με κορδόνι που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Στο κάτω μέρος υπάρχει μια διπλή διαχωριζόμενη τσέπη από δερματίνη και μια μονή στο άνω μέρος.
€55,00

Χειροποίητη υφαντή ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1PSA120)

Ποδιά στήθους από υφαντή καπαρντίνα. Στο κάτω μέρος υπάρχει μια μεγάλη διπλή τσέπη με δερμάτινη λεπτομέρεια και μια μικρή τσέπη στο άνω μέρος. Χιαστή δέσιμο στο πίσω μέρος, με λουράκι για αυξομείωση μεγέθους.
€67,00

Ποδιά στήθους custom made (ΚΩΔ: 1PSA115)

Ποδιά στήθους χειροποίητη από καπαρντίνα, με χιαστή λουράκι δεσίματος και κρίκο. Λεπτομέρειες από 100% γνήσιο δέρμα σε χακί χρώμα και από υφαντό ύφασμα.
€59,00

Ποδιά στήθους χειροποίητη (ΚΩΔ: 1PSA114)

Ποδιά στήθους custom made, από ύφασμα BoraBora και λεπτομέρειες από δερματίνη. Μια άνω τσέπη και μια κάτω διπλή διαχωριζόμενη. Χιαστή λουράκι δεσίματος από δερματίνη και ύφασμα (BoraBora).
€60,00

Χειροποίητη υφαντή ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1PSA108)

Ποδιά στήθους υφαντή custom made, 345gr, με λουράκια δεσίματος από δερματίνη, σε χιαστή δέσιμο. Δυό εσωτερικές τσέπες (δεξιά+αριστερά), με λεπτομέρειες από δερματίνη.
€67,00

Ποδιά στήθους custom made (ΚΩΔ: 1PSA102)

Χειροποίητη unisex ποδιά στήθους, από ύφασμα Bora-Bora. Με αποσπώμενα χιαστή λουριά από δερματίνη τα οποία στο τελείωμα δένουν με κορδόνι που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Μιά άνω τσέπη και 2 κάτω από δερματίνη (δεν εμπεριέχεται το κέντημα της άνω τσέπης).
€65,00

Χειροποίητη ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1PSA101)

Χειροποίητη ποδιά στήθους από ύφασμα SESORI, 50% βαμβάκι - 50% πολυέστερ. Με αποσπώμενα χιαστή λουριά από δερματίνη τα οποία στο τελείωμα δένουν με κορδόνι που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Μιά άνω τσέπη και 2 κάτω από δερματίνη (δεν εμπεριέχεται το κέντημα της άνω τσέπης).
€67,00

Χειροποίητη ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1PSA104)

Χειροποίητη ποδιά στήθους από ύφασμα JUKAR, 50% βαμβάκι - 50% πολυέστερ. Με χιαστή λουράκια δεσίματος τα οποία στο τελείωμα δένουν με κορδόνι που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. 1 άνω δερμάτινη τσέπη (δεν εμπεριέχεται το κέντημα) και 2 κάτω δερμάτινες με ρεβέρ λεπτομέρεια.
€67,00

Χειροποίητη ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1PSA117)

Ποδιά στήθους, από ύφασμα καπαρντίνας και λεπτομέρειες print. Με αποσπώμενα χιαστή λουριά τα οποία στο τελείωμα δένουν με κορδόνι που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Στο κάτω μέρος υπάρχει μια διπλή διαχωριζόμενη τσέπη.
€59,00

Χειροποίητη υφαντή ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1PSA103)

Ποδιά στήθους υφαντή custom made. Με αποσπώμενα χιαστή λουριά από δέρματίνη τα οποία στο τελείωμα δένουν με κορδόνι που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Μία άνω τσέπη και δύο κάτω από δερματίνη (δεν εμπεριέχεται το κέντημα της τσέπης).
€67,00

Ποδιά στήθους custom made (ΚΩΔ: 1PSA119)

Ποδιά στήθους custom made, από ύφασμα Bora-Bora υψηλής αντοχής, με λουράκια λαιμού από γνήσιο δέρμα με δυνατότητα αυξομείωσης. Τσέπες κουστουμιού δεξιά & αριστερά , στη μια έχουμε εσωτερικά το καπάκι της τσέπης, το πάνω τσεπάκι είναι ψεύτικο, η ποδιά δίνεται χωρίς το μαντηλάκι .
€50,00

Ποδιά στήθους custom made χιαστή με κρίκο (ΚΩΔ: 1PSA081)

Ποδιά στήθους από ύφασμα bora bora με υφαντές λεπτομέρειες στις τσέπες. Υπάρχουν 2 κάτω τσέπες και 1 άνω. Χιαστή δερμάτινο δέσιμο στο πίσω μέρος, με λουράκι για αυξομείωση μεγέθους και εσωτερική φόδρα.
€60,00

Ποδιά στήθους custom made χιαστή με κρίκο (ΚΩΔ: 1PSA082)

Ποδιά στήθους με εσωτερική φόδρα , 2 κάτω τσέπες και 1 άνω, από μαύρη δερματίνη. Χιαστή με δέσιμο στο πίσω μέρος, με λουράκι για αυξομείωση μεγέθους.
€60,00

Ποδιά στήθους υφαντή custom made (ΚΩΔ: 1PSA078)

Ποδιά στήθους από υφαντή καπαρντίνα. Στο κάτω μέρος υπάρχει μια μεγάλη διπλή τσέπη με δερμάτινη λεπτομέρεια και μια μικρή τσέπη στο άνω μέρος. Χιαστή δέσιμο στο πίσω μέρος, με λουράκι για αυξομείωση μεγέθους.
€67,00

Ποδιά στήθους custom made από ύφασμα τζιν (ΚΩΔ: 1PSA095)

Χειροποίητη ποδιά στήθους από ύφασμα τζιν με διπλές κάτω τσέπες (4 στο σύνολο) και λουράκια αυξομείωσης.
€60,00

Ποδιά στήθους τζιν custom made (ΚΩΔ: 1PSA097)

Ποδιά στήθους από ύφασμα τζιν με υφαντές λεπτομέρειες. Υπάρχει 1 κάτω τσέπη. Χιαστή δερμάτινο δέσιμο-λουράκια στο πίσω μέρος, με κορδόνι για αυξομείωση μεγέθους.
€60,00

Ποδιά στήθους υφαντή custom made (ΚΩΔ: 1PSA079)

Ποδιά στήθους από υφαντή καπαρντίνα. Στο κάτω μέρος υπάρχουν 2 εσωτερικές τσέπες. Χιαστή δέσιμο στο πίσω μέρος, με λουράκι για αυξομείωση μεγέθους.
€67,00

Ποδιά στήθους printed custom made (ΚΩΔ: 1PSA075)

Ποδιά στήθους από ύφασμα printed και εσωτερικό ύφασμα από καπαρντίνα (φόδρα) με αποσπώμενα χιαστή λουριά από δέρμα τα οποία στο τελείωμα δένουν με κορδόνι που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Στο κάτω μέρος υπάρχουν δύο εσωτερικές τσέπες με λεπτομέρειες από δέρμα και μία άνω τσέπη.
€69,00

Ποδιά στήθους printed custom made (ΚΩΔ: 1PSA076)

Ποδιά στήθους από ύφασμα printed και εσωτερικό ύφασμα από καπαρντίνα (φόδρα) με αποσπώμενα χιαστή λουριά από δέρμα τα οποία στο τελείωμα δένουν με κορδόνι που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Στο κάτω μέρος υπάρχουν δύο εσωτερικές τσέπες με λεπτομέρειες από δέρμα και μία άνω τσέπη.
€69,00

Ποδιά στήθους custom made (ΚΩΔ: 1PSA094)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνας σε συνδυασμό με δερματινές τσέπες. Αποσπώμενα λουριά δεσίματος συνδυασμένα με δέρμα και ύφασμα, που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή.
€60,00

Ποδιά στήθους custom made χιαστή με κρίκο (ΚΩΔ: 1PSA080)

Χειροποίητη ποδιά στήθους, με υφαντές λεπτομέρειες και 1 μεγάλη κάτω τσέπη από δέρμα. Χιαστή πίσω δέσιμο, με λουράκι για αυξομείωση μεγέθους.
€60,00

Ποδιά στήθους υφαντή custom made (ΚΩΔ: 1PSA077)

Ποδιά στήθους από υφαντή καπαρντίνα. Στο κάτω μέρος υπάρχει μια μεγάλη τσέπη με λεπτομέρειες. Χιαστή δέσιμο στο πίσω μέρος, με λουράκι για αυξομείωση μεγέθους.
€67,00

Ποδιά υφασμάτινη custom made (ΚΩΔ: 1PSA067)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα. Χιαστή γάντζους για αφαίρεση, τσέπη δεξιά σε κίτρινο χρώμα και διχρωμία στα λουριά.
€45,00

Custom made ποδιά στήθους με δέρμα (ΚΩΔ: 1PSA058)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 65/35, 240 gr βάρος με έξυπνο και εργονομικό δέσιμο για τέλεια εφαρμογή. Οι τιράντες και οι τσέπες είναι από 100% μαύρο δέρμα.
€57,00

Ποδιά custom made στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1PSA065)

Χειροποίητη ποδιά στήθους από ύφασμα και λεπτομέρειες δερματίνης. Αποσπώμενα χιαστή λουριά, με V σχέδιο στο στήθος και μια κεντρική διαχωριστική τσέπη.
€60,00

Χειροποίητη υφαντή ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1PSA100M)

Ποδιά στήθους χειροποίητη, υφαντή 345 γρ. Με αποσπώμενα χιαστή λουριά από δερματίνη τα οποία στο τελείωμα δένουν με κορδόνι που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Στο κάτω μέρος αριστερά & δεξιά υπάρχουν τσέπες από δερματίνη (δεν εμπεριέχεται το κέντημα της τσέπης).
€55,00

Custom made ποδιά στήθους με δέρμα (ΚΩΔ: 1PSA056)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα σε συνδυασμό με ύφασμα printed, με αποσπώμενα χιαστή λουριά από δέρμα με κρίκο και κορδόνι που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Στο κάτω μέρος υπάρχουν δύο τσέπες, δεξιά με ύφασμα printed & αριστερά από ύφασμα καπαρντίνα χρώματος μαύρη.
€62,00

Custom made ποδιά στήθους με δέρμα (ΚΩΔ: 1PSA055)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καμπαρντίνα 65% πολ-35% βαμβ και επιπρόσθετο ύφασμα printed. Με έξυπνο και εργονομικό δέσιμο για τέλεια εφαρμογή με κρίκο. Οι τιράντες και οι τσέπες είναι από 100% μαύρο δέρμα.
€60,00

Custom made ποδιά στήθους με δέρμα (ΚΩΔ: 1PSA054)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 65% πολ-35% βαμβ με διπλή κάτω τσέπη και μια άνω διαχωριζόμενη. Δέσιμο χιαστί με γάντζους, κρίκο και σχοινί. Οι τιράντες και οι τσέπες είναι από 100% μαύρο δέρμα.
€67,00

Custom made ποδιά στήθους με δέρμα (ΚΩΔ: 1PSA053)

Ποδιά στήθους από ύφασμα printed με έξυπνο και εργονομικό δέσιμο για τέλεια εφαρμογή. Οι τιράντες και οι τσέπες είναι από 100% μαύρο δέρμα.
€65,00

Custom made ποδιά από ελαφριά δερματίνη χιαστή με κρίκο (ΚΩΔ: 1PSA052)

Ποδιά στήθους από ελαφριά δερματίνη με μία κάτω τσέπη δεξιά με επιπρόσθετη τσέπη σε άλλο χρώμα. Αριστερά κρίκος για πετσέτα. Άνω τσέπη μεγάλη . Δέσιμο χιαστί με γάντζους , κρίκο και σχοινί.
€68,00

Custom made ποδιά από ελαφριά δερματίνη χιαστή με κρίκο (ΚΩΔ: 1PSA049)

Ποδιά στήθους από ελαφριά δερματίνη με διπλή κάτω τσέπη και μια άνω με διχρωμία . Δέσιμο χιαστί με γάντζους , κρίκο και σχοινί.
€68,00

Custom made ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1PSA051)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 65% πολ-35% βαμβ, με τσέπες από δερματίνη υψηλής αντοχής. Αποσπώμενα χιαστή λουριά συνδυασμένα με δερματίνη και ύφασμα που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της.
€55,00

Ποδιά στήθους custom made χιαστί (ΚΩΔ: 1PSA061)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 65% πολ-35% βαμβ, με τσέπες από δερματίνη υψηλής αντοχής. Αποσπώμενα χιαστί λουριά συνδυασμένα με δερματίνη και ύφασμα που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της.
€55,00

Custom made ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1PSA037)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 65% πολ-35% βαμβ, με τσέπες από δερματίνη υψηλής αντοχής. Αποσπώμενα χιαστή λουριά συνδυασμένα με δερματίνη και ύφασμα που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της.
€55,00

Custom made ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1PSA032)

Ποδιά με στήθος από ύφασμα καπαρντίνα 240 gr βάρος σε συνδυασμό με ύφασμα printed.Λουρί στον λαιμό από δέρμα με τρούκ & αγκράφα. Κάτω μία διπλή τσέπη από δέρμα. Κλείσιμο στο πίσω μέρος με ζώνη από δέρμα με αυξομείωση.
€65,00

Ποδιά custom made υφασμάτινη χιαστή (ΚΩΔ: 1PSA069)

Ποδιά υφασμάτινη σε σχέδιο ριγέ, μία κεντρική και δύο πλαϊνές δερμάτινες τσέπες, δέσιμο πίσω χιαστή και κρίκους στα αφαιρούμενα λουριά.
€65,00

Custom made ποδιά στήθους χιαστή με κρίκο (ΚΩΔ: 1PSA031)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα σε συνδυασμό με ύφασμα printed, με τσέπες και με αποσπώμενα χιαστή λουριά από δέρμα με κρίκο που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Στο κάτω μέρος διπλή τσέπη με επιπρόσθετη τσέπη από ύφασμα printed & ένα μικρό άνω τσεπάκι.
€65,00

Custom made ποδιά στήθους χιαστή με κρίκο (ΚΩΔ: 1PSA035)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 65% πολ-35% βαμβ με αποσπώμενα χιαστή λουριά από δερματίνη με κρίκο που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Στο κάτω μέρος υπάρχουν δύο τσέπες και μία μεγάλη στο πάνω μέρος.
€55,00

Custom made ποδιά στήθους χιαστή με κρίκο (ΚΩΔ: 1PSA026)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 65% πολ-35% βαμβ με αποσπώμενα χιαστή λουριά από δέρμα με κρίκο που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Στο κάτω μέρος υπάρχουν δύο εσωτερικές τσέπες με λεπτομέρειες από δέρμα.
€55,00

Custom made ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1PSA025)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 65% πολ-35% βαμβ, με τσέπες από δερματίνη υψηλής αντοχής. Αποσπώμενα χιαστή λουριά συνδυασμένα με δερματίνη και ύφασμα που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της.
€55,00

Ποδιά στήθους δερμάτινη (ΚΩΔ: 1PSA046)

Ποδιά στήθους δερμάτινη με έξυπνο και εργονομικό δέσιμο για τέλεια εφαρμογή. Στο κάτω μέρος τσέπη διαφορετικού χρώματος απο δέρμα και κρίκο για πετσέτα και μία τσέπη άνω.
€135,00

Custom made ποδιά στήθους χιαστή με κρίκο (ΚΩΔ: 1PSA024)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 65% πολ-35% βαμβ με αποσπώμενα χιαστή λουριά από δέρμα με κρίκο που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Στο κάτω μέρος υπάρχουν δύο εσωτερικές τσέπες με λεπτομέρειες από δέρμα και μία άνω τσέπη.
€58,00

Ποδιά στήθους custom made (ΚΩΔ: 1PSA060)

Ποδιά στήθους από ύφασμα printed και τσέπες από δέρμα με έξυπνο και εργονομικό δέσιμο για τέλεια εφαρμογή.
€75,00

Ποδιά στήθους custom made (ΚΩΔ: 1PSA038)

Ποδιά στήθους από ύφασμα printed και τσέπες από δέρμα με έξυπνο και εργονομικό δέσιμο για τέλεια εφαρμογή.
€75,00

Ποδιά στήθους custom made (ΚΩΔ: 1PSA030)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα σε συνδυασμό με ύφασμα printed, με τσέπες και λουρί στο λαιμό από δέρμα. Κλείσιμο στο πίσω μέρος με ζώνη από δέρμα με αυξομείωση.
€70,00

Ποδιά στήθους custom made (ΚΩΔ: 1PSA028)

Ποδιά στήθους από ύφασμα printed και εσωτερικό ύφασμα από καπαρντίνα (φόδρα) με αποσπώμενα χιαστή λουριά από δέρμα τα οποία στο τελείωμα δένουν με κορδόνι που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Τσέπες από δέρμα με μια μεγάλη κάτω τσέπη διαχωριζόμενη και μια τσέπη στο στήθος.
€73,00

Ποδιά στήθους custom made (ΚΩΔ: 1PSA027)

Ποδιά με στήθος από ύφασμα καπαρντίνα 240 γρ βάρος σε συνδυασμό με ύφασμα printed. Αποσπώμενα χιαστή λουριά με κρίκο στην πλάτη που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά, με μια κάτω τσέπη από ύφασμα printed και κρίκο για πετσέτα.
€48,00

Custom made ποδιά στήθους με δέρμα (ΚΩΔ: 1PSA057)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 65/35, 240 gr βάρος και ύφασμα printed με έξυπνο και εργονομικό δέσιμο για τέλεια εφαρμογή. Οι τιράντες και οι τσέπες είναι από 100% μαύρο δέρμα.
€55,00

Χειροποίητη ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1PSA023)

Ποδιά στήθους από ύφασμα τζιν ανθρακί και διχρωμία με ύφασμα printed. Λουριά απο τζιν ύφασμα, αποσπώμενα και χιαστή για να προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά, αφήνοντας ελεύθερο το λαιμό. Έχει μια τσέπη στο στήθος και πολλές διαφορετικές τσέπες στο κάτω μέρος από δέρμα.
€58,00

Custom made ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1PSA034)

Ποδιά στήθους από δερματίνη με λουρί λαιμού & δέσιμο στη μέση από δέρμα. Κάτω μία διπλή τσέπη και άνω δυο τσεπάκια.
€60,00

Custom made ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1PSA036)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 65% πολ-35% βαμβ με λουρί λαιμού & δέσιμο στη μέση από δέρμα. Κάτω μία διπλή τσέπη και άνω δυο τσεπάκια.
€50,00

Ποδιά στήθους διπλής όψεως καφέ τζιν (ΚΩΔ: 1PSA022)

Ποδιά στήθους διπλής όψεως από ύφασμα τζιν καφέ, με τσέπες από δέρμα στην μία όψη και από τζιν ύφασμα στην άλλη. Τα λουριά είναι από δέρμα και ύφασμα τζιν. Είναι αποσπώμενα, χιαστή, ρυθμίζονται για τέλεια εφαρμογή και ενώνονται σε κρίκο για μεγαλύτερη σταθερότητα.
€75,00

Ποδιά στήθους τζιν (ΚΩΔ: 1PSA021)

Ποδιά στήθους από ύφασμα τζιν μπλε σε συνδυασμό με δέρμα και εμπριμέ τζιν ύφασμα. Μια τσέπη στο στήθος, και πολλαπλές τσέπες και θήκες στο κάτω μέρος. Αποσπώμενα χιαστή λουριά συνδυασμένα με δέρμα και ύφασμα τζιν που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της και κρίκο για μεγαλύτερη σταθερότητα.
€60,00

Χειροποίητη ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1PSA018)

Ποδιά στήθους από ύφασμα τζιν ριγέ. Λουριά που ξεκινούν από δέρμα και συνεχίζουν με τζιν ριγέ ύφασμα, είναι αποσπώμενα και χιαστή για να προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά, αφήνοντας ελεύθερο το λαιμό. Έχει μια τσέπη στο στήθος και πολλές διαφορετικές τσέπες στο κάτω μέρος από δέρμα.
€65,00

Ποδιά στήθους δερμάτινη (ΚΩΔ: 1PSA045)

Ποδιά στήθους δερμάτινη με αποσπώμενα χιαστή λουριά στην πλάτη που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Στο κάτω μέρος υπάρχουν δύο εξωτερικές τσέπες και μία στο άνω.
€130,00

Ποδιά στήθους εμπριμέ τζιν (ΚΩΔ: 1PSA029)

Ποδιά στήθους από ύφασμα τζιν με σχέδιο. Αποσπώμενα χιαστή λουριά συνδυασμένα με δερματίνη και ύφασμα που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της. Κάτω διπλή τσέπη από ύφασμα τζιν με επιπρόσθετη τσέπη από δερματινή. Μία μεγάλη άνω τσέπη από δερματίνη.
€55,00

Ποδιά στήθους εμπριμέ τζιν (ΚΩΔ: 1PSA015)

Ποδιά στήθους από ύφασμα τζιν με σχέδιο, με τσέπες από δερματίνη υψηλής αντοχής, με λουρί στο λαιμό από δερματίνη με αυξομείωση και κλείσιμο στο πίσω μέρος με ζώνη από δερματίνη με αυξομείωση.
€55,00

Ποδιά στήθους δερμάτινη (ΚΩΔ: 1N1085)

Ποδιά στήθους από γνήσιο δέρμα με αφαιρούμενο λουρί και κρίκους σε 4 σημεία. Τριπλή κάτω τσέπη.
€120,00

Ποδιά στήθους τζιν (ΚΩΔ: 1PSA016)

Ποδιά στήθους από ύφασμα τζιν ανθρακί με διχρωμία από ύφασμα εμπριμέ και δερματίνη υψηλής αντοχής, με δυο τσέπες μεγάλες που κλείνουν με τρουκ, με λουρί στο λαιμό από δερματίνη, αποσπώμενο και με αυξομείωση για προσαρμογή μεγέθους.
€47,00

Ποδιά στήθους custom made (ΚΩΔ: 1PSA017)

Ποδιά στηθους από ύφασμα τζιν μπλε σε συνδυασμό με δερματίνη υψηλής αντοχής , με μια τσέπη στο στήθος, δυο τσέπες στο κάτω μέρος η μια από ύφασμα τζιν και η άλλη από δερμάτινη , αριστερή θέση για πετσέτα από δερματίνη, αποσπώμενα χιαστή λουριά συνδυασμένα με δερμάτινη και ύφασμα τζιν που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της και κρίκο για μεγαλύτερη σταθερότητα .
€50,00

Ποδιά στήθους δερμάτινη (ΚΩΔ: 1PSA050)

Ποδιά στήθους δερμάτινη.
€125,00

Ποδιά στήθους από δερματίνη (ΚΩΔ: 1PSA062).

Ποδιά στήθους από δερματίνη μονόχρωμη καφέ. Με αυξομείωση στο λουρί του λαιμού για τέλεια εφαρμογή , μια τσέπη στο στήθος και 1 διπλή διαχωριζόμενη μεγάλη τσέπη στο ίδιο χρώμα με την ποδιά.
€75,00

Ποδιά στήθους από δερματίνη (ΚΩΔ: 1PSA004)

Ποδιά στήθους από δερματίνη με αποσπώμενα χιαστή λουριά στην πλάτη που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Άνω τσέπη και μία τσέπη κάτω δεξιά και αριστερά θέση για πετσέτα.
€68,00

Ποδια custom made από δερματίνη (ΚΩΔ: 1PSA066)

Ποδιά στήθους από δερματίνη.
€75,00

Ποδιά στήθους με φόδρα χιαστή (ΚΩΔ: 1N1089)

Ποδιά με στήθος από εξωτερικό ύφασμα καφέ τζίν με εσωτερικό ύφασμα printed (φόδρα), με αποσπώμενα χιαστή λουριά (2 όψεων) που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά και τσέπες από δερματίνη.
€62,00

Ποδιά στήθους custom made (ΚΩΔ: 1PSA040)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα σε συνδυασμό με ύφασμα printed, με αποσπώμενα χιαστή λουριά από τζίν με κρίκο και κορδόνι που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Στο κάτω μέρος υπάρχουν δύο εξωτερικές τσέπες με λεπτομέρειες από τζίν.
€75,00

Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1PSA012)

Ποδιά με στήθος από ύφασμα τζιν. Αποσπώμενα χιαστή λουριά που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά, με τρείς διαφορετικές τσέπες από δερματίνη σε συνδυασμό με ύφασμα printed.
€50,00

Ποδιά στήθος custom made (ΚΩΔ: 1N1096)

Ποδιά με στήθος από εξωτερικό ύφασμα καπαρντίνα 240 γρ βάρος σε συνδυασμό με ύφασμα printed και εσωτερικό ύφασμα bluejeen (φόδρα), με αποσπώμενα χιαστή λουριά που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά, λεπτομέρειες από δερματίνη στις τσέπες, με μια μεγάλη κάτω τσέπη διαχωριζόμενη και μια τσέπη στο στήθος.
€58,00

Ποδιά στήθους custom made (ΚΩΔ: 1PSA042)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα σε συνδυασμό με ύφασμα printed. Στο κάτω μέρος υπάρχει μια μεγάλη τσέπη με λεπτομέρειες από ύφασμα printed διαχωριζόμενη.
€26,00

Ποδιά στήθους custom made (ΚΩΔ: 1PSA043)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα σε συνδυασμό με δέρμα, με αποσπώμενα χιαστή λουριά από δέρμα με κρίκο και κορδόνι που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Στο κάτω μέρος υπάρχουν δύο εξωτερικές τσέπες με λεπτομέρειες από δέρμα και μία άνω μικρή τσέπη απο δέρμα.
€75,00

Ποδιά στήθους custom made (ΚΩΔ: 1PSA047)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα σε συνδυασμό με ύφασμα printed, με αποσπώμενα χιαστή λουριά από δέρμα με κρίκο και κορδόνι που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Στο κάτω μέρος υπάρχουν δύο εξωτερικές τσέπες από δέρμα.
€75,00

Ποδιά στήθους με δέρμα (ΚΩΔ: 1PSA048)

Ποδιά στήθους από ύφασμα printed και μαύρη καμπαρντίνα 65% πολ-35% βαμβ. με λουρί στο λαιμό από δέρμα ,με αυξομείωση για προσαρμογή μεγέθους. Οι τιράντες και οι τσέπες είναι από 100% μαύρο δέρμα.
€65,00

Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1PSA001)

Ποδιά με στήθος από εξωτερικό ύφασμα καπαρντίνα 240 γρ βάρος σε συνδυασμό με ύφασμα printed και τζίν. Αποσπώμενα χιαστή λουριά με κρίκο στην πλάτη που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά, με μια μεγάλη κάτω τσέπη διαχωριζόμενη με τρούκ και μια μεγάλη τσέπη στο στήθος με τρούκ.
€49,00

Ποδιά στήθους με φόδρα χιαστή (ΚΩΔ: 1PSA008)

Ποδιά με στήθος από εξωτερικό ύφασμα τζίν σε συνδυασμό με ύφασμα printed και εσωτερικό ύφασμα καπαρντίνα (φόδρα), με αποσπώμενα χιαστή λουριά που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά, τσέπες από δέρμα με μια μεγάλη κάτω τσέπη διαχωριζόμενη και μια τσέπη στο στήθος.
€65,00

Ποδιά στήθους με δέρμα (ΚΩΔ: 1N1092)

Ποδιά στήθους από ύφασμα printed και μαύρη καμπαρντίνα 65% πολ-35% βαμβ. με έξυπνο και εργονομικό δέσιμο για τέλεια εφαρμογή. Οι τιράντες και οι τσέπες είναι από 100% μαύρο δέρμα.
€75,00

Ποδιά στήθους με δερματίνη (ΚΩΔ: 1N1092B)

Ποδιά στήθους από ύφασμα printed και μαύρη καμπαρντίνα 65% πολ-35% βαμβ. με έξυπνο και εργονομικό δέσιμο για τέλεια εφαρμογή. Οι τιράντες και οι τσέπες είναι από μαύρη δερματίνη.
€60,00

Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1PSA005)

Ποδιά με στήθος από εξωτερικό ύφασμα καπαρντίνα 240 γρ βάρος σε συνδυασμό με ύφασμα printed. Αποσπώμενα χιαστή λουριά από δέρμα με κρίκο στην πλάτη που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά, με μια κάτω τσέπη από ύφασμα τζίν με εσωτερικό τσεπάκι από δέρμα και κρίκο για πετσέτα.
€58,00

Ποδιά custom made υφασμάτινη δίχρωμη (ΚΩΔ: 1PSA071)

Ποδιά υφασμάτινη δίχρωμη (γκρι-μαύρο χρώμα), δέσιμο με αυξομείωση με κρίκο στη μέση και στο λαιμό.
€55,00

Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1PSA006)

Ποδιά με στήθος από εξωτερικό ύφασμα καπαρντίνα 240 γρ βάρος σε συνδυασμό με ύφασμα printed. Αποσπώμενα χιαστή λουριά από δέρμα με κρίκο στην πλάτη που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά , με μια τριπλή κάτω τσέπη από δερματίνη με καπάκι στην μεσαία τσέπη.
€58,00

Ποδιά τζιν χιαστή (ΚΩΔ: 1N1095)

Ποδιά τζιν με κάτω διπλή τσέπη με λεπτομέρεια δερματίνης και άνω τσέπη στο κέντρο από ύφασμα με σχέδιο. Αποσπώμενα λουριά με γάντζους που δένουν χιαστί σε κρίκους.
€59,00

Ποδια custom made υφασμάτινη χιαστή (ΚΩΔ: 1PSA072)

Ποδιά χειροποίητη υφασμάτινη σε ριγέ σχέδιο με καφέ δερμάτινα αφαιρούμενα λουριά σε χιαστή δέσιμο και δύο τσέπες κεντρικές δερμάτινες σε μπεζ χρώμα.
€50,00

Ποδιά τζιν χιαστή (ΚΩΔ: 1PSA002)

Ποδιά τζιν με κάτω διπλή τσέπη από δερματίνη και άνω τσέπη με συνδυασμό ύφασμα τζιν με δερματίνη. Αποσπώμενα λουριά με γάντζους που δένουν χιαστί.
€54,00

Ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1PSA011)

Ποδιά στήθους από ύφασμα τζίν σε συνδυασμό με καπαρντίνα 240 γρ. Κάτω έχουμε δύο τσέπες με διαφορετικό σχεδιασμό με μία άνω τσέπη. Λουρί στον λαιμό από δέρμα με αγκράφα.
€59,00

Ποδιά τζίν χιαστή με κρίκο (ΚΩΔ: 1PSA003)

Ποδιά στήθους από ύφασμα πικέ τζίν. Διπλή κάτω τσέπη με επιπλέον τσεπάκι από δερματίνη. Τα λουριά είναι από δερματίνη ρυθμιζόμενα, αποσπώμενα και δένουν στην πλάτη χιαστί. Ρυθμίζονται εύκολα και προσαρμόζονται στο ανάλογο μέγεθος. Διαστάσεις: φάρδος 72 εκ - ύψος 50 εκ.
€40,00

Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1A1611)

Ποδιά στήθους χιαστή με λεπτομέρειες από δερματίνη.
€45,00

Ποδιά Τζιν (ΚΩΔ: 1A1557)

Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής και σε άλλα χρώματα.
€57,00

Ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1N1093)

Ποδιά από μαύρο τζιν με δερματίνη σε χρώμα ταμπά και ειδικά επεξεργασμένο μαύρο τζιν που δίνει μια ιδιαίτερη γυαλάδα. Διαθέτει τσεπάκι στο πάνω μέρος και τσέπη στο κάτω μέρος με διχρωμία στο ύφασμα. Αποσπώμενα λουριά με κρίκο στην πλάτη χιαστί.
€59,00

Ποδιά Τζιν (ΚΩΔ: 1A1556)

Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής και σε άλλα χρώματα.
€57,00

Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1PSA014)

Ποδιά στήθους από τζιν ύφασμα σε συνδυασμό με δέρμα. Αποσπώμενα χιαστή λουριά που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά και δύο τσέπες από δέρμα.
€60,00

Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1PSA013)

Ποδιά με στήθος από ύφασμα τζιν σε συνδυασμό με καπαρντίνα 240 γρ βάρος, με αποσπώμενα χιαστή λουριά, δερματίνη/τζιν, που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά. Μια μεγάλη κάτω τσέπη διαχωριζόμενη από δερματίνη με επιπρόσθετο τσεπάκι από τζιν και μια μεγάλη τσέπη στο στήθος από δερματίνη.
€58,00

Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1PSA009)

Ποδιά με στήθος από ύφασμα τζιν. Αποσπώμενα χιαστή λουριά συνδυασμένα με δερματίνη και ύφασμα τζίν που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά, με μια κάτω τσέπη από ύφασμα τζίν με εσωτερικό τσεπάκι από δερματίνη και αριστερά θέση για πετσέτα από δερματίνη.
€55,00

Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1PSA010)

Ποδιά με στήθος από ύφασμα τζιν. Αποσπώμενα χιαστή λουριά συνδυασμένα με δερματίνη και ύφασμα τζίν που προσφέρουν ευκολία στην εφαρμογή της ποδιάς για κάθε σώμα ξεχωριστά, με μια κάτω τσέπη από ύφασμα τζιν με εσωτερικό τσεπάκι από δερματίνη και αριστερά θέση για πετσέτα από δερματίνη.
€55,00

Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1N1094)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 60% βαμβ.-40% πολ, με λεπτομέρειες από δερματίνη. Δύο κάτω τσέπες με 3 θήκες η καθεμία και μία μεγάλη στο στήθος. Αποσπώμενα λουριά με γάντζους που δένουν χιαστί σε κρίκους.
€58,00

Ποδιά στήθους τζιν (ΚΩΔ: 1N1091)

Ποδιά στήθους από ύφασμα πράσινο τζίν. Τσέπες και λεπτομέρειες από δερματίνη σε χρώμα ταμπά και μεγάλη τσέπη στο κάτω μέρος από μπλε σκούρο ύφασμα. Τα λουριά είναι αποσπώμενα και δένουν στην πλάτη χιαστί. Ρυθμίζονται εύκολα και προσαρμόζονται στο ανάλογο μέγεθος.
€45,00

Ποδιά τζίν χιαστή (ΚΩΔ: 1N1076)

Ποδιά από ύφασμα τζίν χιαστή με κρίκους σε 4 σημεία, τιράντα με αυξομείωση, άνω τσέπη με καπάκι από δερματίνη και κάτω διπλή τσέπη με επιπρόσθετο τσεπάκι από δερματίνη.
€48,00

Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1N1075)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 65%πολ-35%βαμβ. χιαστή με αυτορυθμιζόμενο λουρί και γάντζους για αφαίρεση. Διπλή κάτω τσέπη από δερματίνη.
€42,00

Ποδιά τζίν (ΚΩΔ: 1PSA033)

Ποδιά από ύφασμα τζίν χρώματος γκρί με κόπιτσα για αυξομείωση μεγέθους. Μία διπλή κάτω τσέπη και μία άνω τσέπη με καπάκι.
€32,00

Ποδιά τζίν (ΚΩΔ: 1N1073)

Ποδιά από ύφασμα τζίν με κόπιτσα για αυξομείωση μεγέθους. Διπλή κάτω τσέπη και άνω τσέπη με καπάκι. Γαζιά σε διαφορετικό χρωματισμό.
€29,00

Ποδιά στήθους χιαστή/ύφασμα (ΚΩΔ: 1N1074)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 65%πολ-35%βαμβ. χιαστή με αυτορυθμιζόμενο λουρί από δερματίνη/ύφασμα για συγκράτηση. Μία κάτω τσέπη με επιθρόσθετο τσεπάκι από δερματίνη και θέση για πετσέτα από δερματίνη.
€48,00

Ποδιά στήθους χιαστή/ύφασμα (ΚΩΔ: 1N1081)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 65%πολ-35%βαμβ. χιαστή με αυτορυθμιζόμενο λουρί από δερματίνη/ύφασμα για συγκράτηση. Μία κάτω τσέπη με επιθρόσθετο τσεπάκι από δερματίνη και θέση για πετσέτα από δερματίνη.
€48,00

Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1N1072)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 65%πολ-35%βαμβ. χιαστή με αυτορυθμιζόμενο λουρί και γάντζους για αφαίρεση. Μία κάτω τσέπη με επιθρόσθετο τσεπάκι από δερματίνη και άνω τσέπη από δερματίνη. Αριστερά κρίκος για πετσέτα.
€45,00

Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1N1083)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 65%πολ-35%βαμβ. χιαστή με αυτορυθμιζόμενο λουρί και γάντζους για αφαίρεση.Μία κάτω τσέπη με επιθρόσθετο τσεπάκι από δερματίνη και άνω τσέπη από δερματίνη. Αριστερά κρίκος για πετσέτα.
€45,00

Ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1N1070)

Ποδιά στήθους με αφαιρούμενο λουρί από δερματίνη. Διπλή κάτω τσέπη και μία άνω με λεπτομέρειες από δερματίνη.
€45,00

Ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1N1084)

Ποδιά στήθους με αφαιρούμενο λουρί από δερματίνη. Διπλή κάτω τσέπη και μία άνω με λεπτομέρειες από δερματίνη.
€45,00

Ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1N1071)

Ποδιά στήθους με αφαιρούμενο λουρί από δερματίνη. Διπλή κάτω τσέπη με επιθρόσθετο τσεπάκι από δερματίνη και μία άνω με από δερματίνη.
€45,00

Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1N1079)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 65%πολ-35%βαμβ. χιαστή με αυτορυθμιζόμενο λουρί και γάντζους για αφαίρεση. Μία κάτω τσέπη από ύφασμα τζίν με επιπρόσθετο τσεπάκι από δερματίνη. Άνω τσέπη από δερματίνη και κρίκος για πετσέτα.
€48,00

Ποδιά στήθους χιαστή με κρίκο (ΚΩΔ: 1N1069)

Ποδιά στήθους χιαστή από ύφασμα καπαρντίνα με άνω και κάτω τσέπη από ύφασμα τζίν, λουρί από δερματίνη με κρίκο για αυξομείωση και θέση για πετσέτα από δερματίνη.
€48,00

Ποδιά στήθους χιαστή με κρίκο (ΚΩΔ: 1N1082)

Ποδιά στήθους χιαστή από ύφασμα καπαρντίνα με άνω και κάτω τσέπη από δερματίνη, λουρί από δερματίνη με κρίκο για αυξομείωση και θέση για πετσέτα από δερματίνη.
€48,00

Ποδιά στήθους χιαστή με κρίκο (ΚΩΔ: 1N1068)

Ποδιά στήθους χιαστή από ύφασμα καπαρντίνα με άνω και κάτω τσέπη από δερματίνη, λουρί από δερματίνη με κρίκο για αυξομείωση και θέση για πετσέτα από δερματίνη.
€48,00

Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1N1067)

Ποδιά από ύφασμα καπαρντίνα 65%πολ-35%βαμβ. χιαστή με κρίκους σε 4 σημεία, τιράντα με αυξομείωση, άνω τσέπη με καπάκι από δερματίνη και κάτω διπλή τσέπη με επιπρόσθετο τσεπάκι από δερματίνη.
€48,00

Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1N1065)

Ποδιά στήθους από ύφασμα καπαρντίνα 65%πολ-35%βαμβ. χιαστή με αυτορυθμιζόμενο λουρί και πλαστικό για συγκράτηση. Διπλή κάτω τσέπη με επιθρόσθετο τσεπάκι από δερματίνη και άνω τσέπη από δερματίνη.
€42,00

Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1N1064)

Ποδιά από ύφασμα καπαρντίνα 65%πολ-35%βαμβ. χιαστή με κρίκους σε 4 σημεία, τιράντα με αυξομείωση, άνω τσέπη με καπάκι από δερματίνη και κάτω τσέπη με επιπρόσθετο τσεπάκι από δερματίνη.
€58,00

Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1A1613)

Ποδιά στήθους χιαστή με διχρωμία από ύφασμα καπαρντίνα με διπλή τσέπη και λεπτομέρειες από δερματίνη.
€45,00

Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1A1614)

Ποδιά στήθους χιαστή από ύφασμα καπαρντίνα με άνω και κάτω τσέπη, λουρί από δερματίνη με κρικο για αυξομείωση και θέση για πετσέτα από δερματίνη.
€45,00

Ποδιά στήθους χιαστή (ΚΩΔ: 1A1612)

Ποδιά στήθους χιαστή από ύφασμα καπαρντίνα με δύο κρίκους λεπτομέρειες από δερματίνη και κρίκο για πετσέτα.
€50,00

Ποδιά τζίν χιαστή (ΚΩΔ: 1N1078)

Ποδιά από ύφασμα τζίν χιαστή με κρίκους σε 4 σημεία, τιράντα με αυξομείωση, άνω τσέπη με καπάκι από δερματίνη και κάτω διπλή τσέπη με επιπρόσθετο τσεπάκι από δερματίνη.
€48,00

Ποδιά τζίν χιαστή (ΚΩΔ: 1N1066)

Ποδιά τζίν χιαστή με αυτορυθμιζόμενο λουρί και πλαστικό για συγκράτηση. Διπλή κάτω τσέπη με επιθρόσθετο τσεπάκι από δερματίνη και άνω τσέπη από δερματίνη.
€45,00

Ποδιά τζίν σέρβις με σχίσιμο (ΚΩΔ: 1A1598)

Ποδιά τζίν με λουράκι από δερματίνη με κρίκους και αυξομείωση, δέσιμο στη μέση με τρούκ, άνω τσέπη και κάτω από δερματίνη και σχίσιμο.
€55,00

Ποδιά τζιν χιαστή (ΚΩΔ: 1A1597)

Ποδιά τζιν χιαστή με κρίκους σε 4 σημεία, άνω τσέπη με τρούκ.
€45,00

Ποδιά Τζίν Χιαστή (ΚΩΔ: 1A1596)

Ποδιά τζίν χιαστή με τρούκ σε 4 σημεία και λεπτομέρειες από δερματίνη.
€50,00

Ποδιά τζίν χιαστή (ΚΩΔ: 1A1595)

Ποδιά τζίν χιαστή με κρίκους σε 4 σημεία, τιράντα με αυξομείωση και λεπτομέρειες από δερματίνη.
€50,00

Ποδιά τζίν χιαστή (ΚΩΔ: 1A1594)

Ποδιά τζιν χιαστή με κρίκους σε 4 σημεία και άνω τσέπη με τρούκ.
€45,00

Ποδιά τζίν (ΚΩΔ: 1A1593)

Ποδιά τζίν με αφαιρούμενο λουρί από δερματίνη, άνω και κάτω τσέπη με λεπτομέρεια από δερμάτινη.
€45,00

Πoδιά τζίν (ΚΩΔ: 1A1615)

Ποδιά τζίν με τρουκ δέσιμο στο λουρί και λεπτομέρειες από δερματίνη.
€45,00

Ποδιά τζίν (ΚΩΔ: 1A1592)

Ποδιά τζίν με αφαιρούμενο λουρί από δερματίνη, άνω και κάτω τσέπη από δερματίνη και κρίκος για πετσέτα.
€48,00

Ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1A1591)

Ποδιά στήθους με λουρί από δερματίνη αφαιρούμενο με κρίκο και κουμπί. Άνω και κάτω τσέπη από δερματίνη.
€40,00

Ποδιά τζιν χιαστή (ΚΩΔ: 1A1590)

Ποδιά τζιν με τιράντες και λεπτομέρειες από δερματίνη.
€45,00

Ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1A1582)

Ποδιά από σοκολά ύφασμα καπαρντίνα με πέλος, λουρί και τσέπες από δερματίνη.
€48,00

Ποδιά τζίν (ΚΩΔ: 1A1586)

Ποδιά τζίν με λουράκι αφαιρούμενο από δερματίνη, άνω τσέπη με καπάκι δερματίνη και έξτρα τσέπη από δερματίνη.
€48,00

Ποδιά τζίν (ΚΩΔ: 1A1585)

Ποδιά τζίν με λουράκι αφαιρούμενο από δερματίνη, άνω τσέπη με καπάκι και έξτρα τσέπη από δερματίνη.
€45,00

Ποδιά Τζιν (ΚΩΔ: 1A1576)

Ποδιά τζιν με λεπτομέρειες από δέρμα, γάντζο στο λουρί και δέσιμο στη μέση σε μία πλευρά με πόρπη.
€48,00

Ποδιά Τζιν (ΚΩΔ: 1A1577)

Ποδιά τζιν με δερμάτινες λεπτομέρειες, γάντζο στο λουρί και δέσιμο στη μέση σε μία πλευρά με πόρπη.
€45,00

Ποδιά Τζιν (ΚΩΔ.:1A1578)

Ποδιά Τζιν με δερμάτινες λεπτομέρειες και αφαιρούμενο λουρί με γάντζους.
€45,00

Ποδιά Τζιν (ΚΩΔ: 1A1579)

Ποδιά τζιν με δερμάτινο λουρί με γάντζο και τσέπες από δερματίνη.
€45,00

Ποδιά Τζιν (ΚΩΔ: 1A1580)

Ποδιά τζιν με δερμάτινες λεπτομέρειες και αφαιρούμενο λουράκι.
€45,00

Ποδιά τζίν (ΚΩΔ: 1A1601)

Ποδιά τζίν με δερμάτινο αφαιρούμενο λουρί με αυξομείωση, άνω τσέπη από δέρμα και λεπτομέρεια από δέρμα στη κάτω τσέπη.
€45,00

Ποδιά τζίν (ΚΩΔ: 1A1581)

Ποδιά τζίν με δερμάτινο αφαιρούμενο λουρί, άνω τσέπη δερμάτινη και έξτρα δερμάτινη κάτω τσέπη.
€45,00

Ποδιά τζίν (ΚΩΔ: 1A1583)

Ποδιά τζίν με λεπτομέρειες από δερματίνη, γάντζος στο λουράκι και δέσιμο στη μέση με πόρπη.
€45,00

Ποδιά τζίν (ΚΩΔ: 1A1584)

Ποδιά τζίν με λουράκι και τσέπες από δερματίνη.
€45,00

Ποδιά τζίν χιαστή (ΚΩΔ: 1N1077)

Ποδιά στήθους από ύφασμα τζίν χιαστή με αυτορυθμιζόμενο λουρί και πλαστικό για συγκράτηση. Διπλή κάτω τσέπη με επιθρόσθετο τσεπάκι από δερματίνη και άνω τσέπη από δερματίνη.
€45,00

Ποδιά στήθους (ΚΩΔ: 1A1587)

Ποδιά στήθους με λουράκι από δερματίνη αφαιρούμενο και τσέπες από δερματίνη.
€38,00

Ποδιά τζίν (ΚΩΔ: 50-332-4)

Ποδιά τζίν με δύο ξεχωριστές τσέπες κάτω και μία άνω με λεπτομέρειες από δερματίνη.
€25,50

Ποδιά τζίν (ΚΩΔ: 1A1599)

Ποδιά τζίν, λουράκι με κρίκο για αυξομείωση, άνω τσέπη με τρούκ και κάτω τσέπη.
€25,00

Ποδιά τζιν (ΚΩΔ: 1A1540)

Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής και σε άλλα χρώματα.
€18,00

Ποδιά Τζιν (ΚΩΔ: 1A1554)

Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής και σε άλλα χρώματα.
€25,00

Ποδιά τζιν (ΚΩΔ: 1A1536)

Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής και σε άλλα χρώματα.
€25,00

Ποδιά τζιν (ΚΩΔ: 1A1535)

Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής και σε άλλα χρώματα.
€25,00
top