Αναζήτηση
Filters
Close
banner

Τύπωμα/Κέντημα

Μπορούμε να μετατρέψουμε, όλα τα ρούχα που πουλάμε στον ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ σε αποκλειστικά δικά σας ρούχα με την επωνυμία σας, κάνοντας την ένδυση επιχειρηματικό εργαλείο!

Εσείς, απλά, μας δίνετε το λογότυπο της εταιρίας σας, ή το προσωπικό σας λογότυπο ή το σχέδιο που επιθυμείτε, κι εμείς θα το κεντήσουμε ή θα το τυπώσουμε στα ρούχα σας σε μεγέθη και επιλογές που επιθυμείτε .

ΚΕΝΤΗΜΑ

Όσον αφορά το κέντημα το κόστος έχει να κάνει με το μέγεθος του σήματος και την πυκνότητα των βελονιών, δεν μας απασχολεί το πόσα χρώματα έχει το σήμα .

Πρώτα πρέπει να βγάλουμε το κεντητικό πρόγραμμα που η τιμή του κυμαίνεται από 38,00 έως και τα 50,00 ευρώ ανάλογα με την πολυπλοκότητα του. Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις που δεν χρειάζεται να βγάλουμε πρόγραμμα και χρησιμοποιούμε κάποιες ήδη υπάρχουσες γραμματοσειρές. Το κάθε πρόγραμμα έχει δυνατότητα αυξομείωσης έως 10% , που σημαίνει ότι αν θέλουμε να κεντήσουμε για παράδειγμα στο στήθος και την πλάτη ενός ενδύματος, θα πρέπει να βγάλουμε 2 προγράμματα.

Ενδεικτικά κάποιες τιμές για κεντήματα είναι :

κέντημα στήθος (7-9 cm) από 1,40-3,00 ευρώ.

κέντημα πλάτη (20-30 cm) 2,50 ευρώ - 6,00 ευρώ .

* Στις παραπάνω ενδεικτικές τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ.

 

 

ΣΤΑΜΠΑ

Στάμπες υπάρχουν διαφόρων τύπων, οι πιο συνηθισμένες είναι η μεταξοτυπία που είναι η πιο ανθεκτική, το βινύλιο και η ψηφιακή εκτύπωση. Εδώ το κόστος έχει να κάνει πέρα από το μέγεθος και την ποσότητα των προϊόντων που θέλουμε να τυπώσουμε και με την ποσότητα των χρωμάτων του σήματος (λογότυπο).

Επομένως για να σας πούμε τιμή θα πρέπει, εφόσον δεν μπορείτε να μας στείλετε το σήμα σας, να μας πείτε την ποσότητα των τεμαχίων που θέλετε να βάλετε το σήμα σας, τα χρώματα και το μέγεθος του σήματος και εμείς με την σειρά μας θα σας προτείνουμε πoιά διαδικασία σας συμφέρει να ακολουθήσετε και ποιό θα είναι το κόστος αυτής.

top