Αναζήτηση
Filters
Close
banner

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - OFFERS

Προβολή σε
Ταξινόμηση με
Προβολή ανά Σελίδα

Λευκό σαμπό εργασίας OB SRC (ΚΩΔ: BESTLIGHT-W)

Αυτό το παπούτσι είναι χημικά και UV αποστειρώσιμο. Κατάλληλο για ξηρό περιβάλλον, ακραίες ολισθηρές επιφάνειες, υγρό περιβάλλον.
€35,00 €17,00

Μαύρο σαμπό εργασίας OB SRC (ΚΩΔ: BESTLIGHT-BL)

Αυτό το παπούτσι είναι χημικά και UV αποστειρώσιμο. Κατάλληλο για ξηρό περιβάλλον, ακραίες ολισθηρές επιφάνειες, υγρό περιβάλλον.
€35,00 €17,00

Σαμπό εργασίας OB ESD A SRC E (ΚΩΔ: SMOOTH-BL)

Το Oxypas SMOOTH είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ παπούτσι τύπου clog σχεδιασμένο για ένα ευρύ φάσμα χρήσεων. Το μοντέλο είναι κλειστό μπροστά και προστατεύει το πόδι από το νερό και άλλες εξωτερικές επιρροές. Αυτό το μοντέλο έχει αντιστατικές (ESD) και αντιολισθητικές (SRC) ιδιότητες. Η μαλακή αλλά ανθεκτική εξωτερική σόλα απορροφά τους κραδασμούς στην περιοχή της φτέρνας κατά το περπάτημα. Το μοντέλο μπορεί να καθαριστεί χρησιμοποιώντας απορρυπαντικά, υπεριώδες φως ή σε μηχάνημα σε θερμοκρασίες έως 30°C. Η επίπεδη εξωτερική σόλα νιτριλίου εξασφαλίζει σταθερή θέση τόσο σε στεγνές όσο και σε υγρές επιφάνειες. Τομείς χρήσης: Τα παπούτσια είναι ιδανικά για χειρουργούς, νοσηλευτές, γιατρούς, υπάλληλοι ιατρικής, γηροκομείων, κέντρων αποκατάστασης, κτηνιατρικών υπηρεσιών, νοσηλευτές και φροντιστές, υπάλληλοι ομορφιάς, τομέας ξενοδοχείων, εστιατορίων, υπηρεσίες κλινικής, εργάτες ελαφριάς βιομηχανίας.
€41,50 €25,00

Σαμπό εργασίας OB SR ESD A E (ΚΩΔ: OXYVA -W)

Αυτό το παπούτσι είναι φτιαγμένο με υλικά που είναι αδιάβροχα. Αντιβακτηριδιακό και εξαιρετικά ελαφρύ & ευέλικτο. Αυτό το κάνει ασφαλές, υγιεινό και άνετη λύση για εφαρμογές σε υγρό περιβάλλοντα, όπως ο καθαρισμός ή συνοδεία ασθενών στο ντους.
€50,00 €25,00

Σαμπό εργασίας OB SR ESD A E (ΚΩΔ: OXYVA-BL)

Αυτό το παπούτσι είναι φτιαγμένο με υλικά που είναι αδιάβροχα. Αντιβακτηριδιακό και εξαιρετικά ελαφρύ & ευέλικτο. Αυτό το κάνει ασφαλές, υγιεινό και άνετη λύση για εφαρμογές σε υγρό περιβάλλοντα, όπως ο καθαρισμός ή συνοδεία ασθενών στο ντους.
€50,00 €25,00

Παπούτσι εργασία ROCKLANDER S3 (ΚΩΔ: A8055)

Παπούτσι εργασίας με προστασία δακτύλων κατά των χτυπημάτων και διαθέτει αντιολισθητική, αντιστατική και αντιδιατρητική σόλα βάσει του προτύπου ασφαλείας S3. Η αντιστατική σόλα αποτρέπει τη συσσώρευση του στατικού ηλεκτρισμού από το σώμα χωρίς να παρέχει επαρκή προστασία από ηλεκτροπληξία, ενώ η αντιδιατρητική σόλα προστατεύει το πέλμα από πάτημα κοφτερών και μυτερών αντικειμένων.
€35,00 €15,00

Παπούτσι εργασίας (ΚΩΔ: K801L N/S)

Ανδρικό δερμάτινο παπούτσι εργασίας. Αντιολισθητική σόλα. Ιδανικό για βαριές εργασίες.
€40,00 €19,90

Παπούτσι εργασίας O1 (ΚΩΔ: S5001-O1)

Παπούτσια εργασίας χωρίς μέταλλο, άνετο σκληρό και ανθεκτικό, κατάλληλο για εργασίες. Αντιστατικό, αντιολισθητικό με απορρόφηση ενέργειας στην φτέρνα.
€35,00 €20,00

Παπούτσι εργασίας S1 (ΚΩΔ: S5001-S1)

Παπούτσι εργασίας της εταιρείας Goall, το οποίο παρέχει προστασία δακτύλων κατά των χτυπημάτων και διαθέτει αντιολισθητική και αντιστατική σόλα βάσει του προτύπου ασφαλείας S1. Η αντιστατική σόλα αποτρέπει τη συσσώρευση του στατικού ηλεκτρισμού από το σώμα χωρίς να παρέχει επαρκή προστασία από ηλεκτροπληξία.
€40,00 €25,00

Παπούτσι ασφαλείας S3 SRC (ΚΩΔ: ART MONTREAL L)

Υλικό από δέρμα. Σόλα αντιολισθητική, αντιστατική και αντιδιατρητική. Με ενθέματα ασφαλείας. Καλύπτει τις προδιαγραφές EN ISO 20345:2011 S3 SRC.
€50,00 €25,00

Παπούτσι ασφαλείας S1P SRC (ΚΩΔ: KUREGI-S210)

Το S210 είναι ένα σπορ, μη μεταλλικό παπούτσι ασφαλείας χαμηλού μοντέλου. Διαθέτει επάνω μέρος KPU, σόλα διπλής πυκνότητας που απορροφά τους κραδασμούς PU, σύνθετη μύτη και ενδιάμεση σόλα κατά της διάτρησης.
€60,00 €30,00

Μποτάκι εργασίας S3 SRC (ΚΩΔ: ART MONTREAL)

Αδιάβροχο μποτάκι εργασίας της εταιρείας Ergon, το οποίο παρέχει προστασία δακτύλων κατά των χτυπημάτων και διαθέτει αντιολισθητική, αντιστατική και αντιδιατρητική σόλα βάσει του προτύπου ασφαλείας S3. Η αντιστατική σόλα αποτρέπει τη συσσώρευση του στατικού ηλεκτρισμού από το σώμα χωρίς να παρέχει επαρκή προστασία από ηλεκτροπληξία, ενώ η αντιδιατρητική σόλα προστατεύει το πέλμα από πάτημα κοφτερών και μυτερών αντικειμένων.
€35,00 €15,00

Μποτάκι εργασίας S1 (ΚΩΔ: S5002-S1)

Μποτάκι εργασίας της εταιρείας Goall, το οποίο παρέχει προστασία δακτύλων κατά των χτυπημάτων και διαθέτει αντιολισθητική και αντιστατική σόλα βάσει του προτύπου ασφαλείας S1. Η αντιστατική σόλα αποτρέπει τη συσσώρευση του στατικού ηλεκτρισμού από το σώμα χωρίς να παρέχει επαρκή προστασία από ηλεκτροπληξία.
€40,00 €19,90

Μποτάκι εργασίας S3 SRC (ΚΩΔ: VIGO)

Επάνω μέρος: top grain δέρμα. Κάλυμμα των ποδιών: Μέταλλο. Ενδιάμεση σόλα: Μέταλλο. Πάτος: Προσαρμόσιμος ανατομικός αφρός μνήμης (memory foam) για τα πόδια, προσφέρει εξαιρετική άνεση και δράση κατά της κούρασης. Επένδυση: ύφασμα που αναπνέει. Σόλα: τεχνολογία διπλής πυκνότητας. PU/PU – FLOAT TECH®.
€45,00 €25,00

Αδιάβροχο μποτάκι ασφαλείας S3 SRC (ΚΩΔ: MAX500 Rugby)

Μποτάκι ασφαλείας με ανθρακονήμα, αδιάβροχο, με αντοχή στην τριβή. Ανατομική σόλα που απορροφά τους κραδασμούς για πιο ξεκούραστο βάδισμα κατά την εργασία. Αντιολισθητική σόλα PU που είναι ανθεκτική σε λάδια και χημικά.
€60,00 €29,90

Μποτάκι εργασίας O2 SRC (ΚΩΔ: BURA O2)

Περιγραφή: Παπούτσι υψηλής ασφάλειας Επάνω μέρος: αδιάβροχο δέρμα αγελάδας Πάτος: ανατομικός, αφαιρούμενος, με βάση το memory foam Επένδυση: αδιάβροχη και αναπνεύσιμη πολυστρωματική μεμβράνη σε συνδυασμό με 3D πλέγμα Σόλα: διπλής πυκνότητας, PU/NITRILE RUBBER, ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες έως 300°C Τεχνικά χαρακτηριστικά: O2, SRC, WR, HRO, CI, HI, ESD Ειδικά χαρακτηριστικά: χωρίς μέταλλο, σύστημα Quick Release
€65,00 €30,00
top